Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Trump μέσα από τα Punk Economics

Ολος ο πλανήτης αναρωτιέται ποιο από τα τρία βασικά πρόσωπα που εμφάνισε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα υπερισχύσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Η πολιτική με tweets και οι υποσχέσεις για μεταρρυθμίσεις.

Καθώς ο Ντ. Τραμπ γίνεται ο 45ος Αμερικανός Πρόεδρος κανείς δεν ξέρει ποιος πραγματικά είναι. Τον τελευταίο χρόνο φόρεσε πολλά προσωπεία.

Στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο της σειράς Punk FT παρουσιάζονται τα τρία βασικά πρόσωπα του Τραμπ που θα πρέπει να παρακολουθούν: αυτό του λογικού και σοβαρού, τουλάχιστον κάποιες φορές, που υπόσχεται μεγάλες μεταρρυθμίσεις και ριζικές αλλαγές στο φορολογικό σύστημα της χώρας.

Το δεύτερο πρόσωπο δεν είναι τόσο σοβαρό. Είναι αυτό που μεταξύ άλλων καλεί να χτιστεί τοίχος στα σύνορα με το Μεξικό που τηλεφωνεί στην Ταιβάν αντί για την Κίνα. Είναι μια εικόνα που προκαλεί σοκ και απειλεί να τινάξει στον αέρα τη διπλωματία της υπερδύναμης και μάλιστα με tweets!

Είναι τέλος το τρίτο πρόσωπο, το γλοιώδες. Επίσης εμφανίζεται συχνά μέσω tweets ακόμα με υβριστικό περιεχόμενο. Ηταν αυτό που έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι δεν θα γίνει ποτέ Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ποιο θα επικρατήσει;

© The Financial Times Limited 2017. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v