Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Samsung: Φέρνει την εικονική πραγματικότητα στα smartphones

Μετά από μια κακή χρονιά για τις πωλήσεις των smartphones της, η Samsung αντεπιτίθεται με συνεργασίες όπως αυτή με την Oculus Rift, για να φέρει την εικονική πραγματικότητα στα κινητά της τηλέφωνα. Δείτε το Samsung Gear VR.

Samsung: Φέρνει την εικονική πραγματικότητα στα smartphones

Η Samsung είχε μια κακή χρονιά φέτος, με τις πωλήσεις των smartphones να υποχωρούν και την κερδοφορία της να πλήττεται.

Η εταιρία αντεπιτίθεται προσπαθώντας να ανακτήσει την ηγετική της θέση στην αγορά των έξυπνων κινητών με συνεργασίες, όπως αυτή με την Oculus Rift, την εταιρία που εξαγοράσθηκε πρόσφατα από το Facebook.

Η συνεργασία αυτή φέρνει στα νέα κινητά της Samsung την εικονική πραγματικότητα, με ένα από τα πρώτα σετ εικονικής πραγματικότητας που κυκλοφορεί ευρέως στην αγορά, το Samsung Gear VR.

Πρόκειται για ελαφρύ αξεσουάρ που συνδέεται στο smartphone της εταιρίας, η χρήση του είναι αρκετά απλή και έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, όπως σημειώνει ο Daniel Thomas των Financial Times.

Η έξυπνη κίνηση της Samsung είναι ότι έχει θέσει μια σχετικά «λογική» τιμή (της τάξεως των 200 στερλινών) στο αξεσουάρ, με προφανή στόχο να ενισχύσει τις πωλήσεις των κινητών της τηλεφώνων.

 

© The Financial Times Limited 2014. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v