Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Crash test στη νέα τρέλα του Pokemon Go!

Αλμα 25% κατέγραψε η μετοχή της Nintendo εν μέσω κύματος ενθουσιασμού για το νέο παιχνίδι Pokemon Go. Η Hannah Kuckler των Financial Times, δοκιμάζει την εφαρμογή και αναρωτιέται αν θα έχει μακροχρόνιο αντίτυπο στα οικονομικά της εταιρείας.

H μετοχή της Nintendo έχει εκτοξευτεί μετά το λανσάρισμα του νέου παιχνιδιού Pokemon Go που έχουν κατεβάσει εκατομμύρια χρήστες στα κινητά τους.

Η ιδιαιτερότητα του νέου παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας είναι ότι σε υποχρεώνει να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να περιηγηθείς στους δρόμους με το κινητό σου ανά χείρας για να το απολαύσεις. 

Aυτό ακριβώς κάνει και η συντάκτρια των Financial Times, Hannah Kuchler, η οποία βγήκε στους δρόμους για ένα πρώτο crash test του παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες της αντιδράσεις, την τελική ετυμηγορία και την πρόβλεψη για το αν θα έχει μακροχρόνιο αντίτκυπο.

© The Financial Times Limited 2016. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v