Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βουνό οι προκλήσεις για την Τερέζα Μέι

Η νέα πρωθυπουργός θα κληθεί να αντιμετωπίσει το Brexit, να χαράξει νέα οικονομική πολιτική και να προχωρήσει σε κοινωνικές μεταρρυθμίσεις. Ποια θέματα αναμένεται να βρεθούν ψηλά στην ατζέντα της.

Η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις σε μια ιστορική στιγμή για την χώρα της, με βασικότερο καθήκον να διαπραγματευτεί μια νέα συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η εικόνα για τον δρόμο που θα χαράξει η Τερέζα Μέι είναι θολή, καθώς δεν έχει πάρει επίσημα θέση για μια σειρά από ζητήματα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει παρουσιάσει ξεκάθαρα τι επιθυμεί να επιτύχει. 

Οι Financial Times παροσιάζουν σε ένα σύντομο βίντεο ένα οδικό χάρτη για τις πρώτες κινήσεις που αναμένεται να κάνει η κ. Μέι όσον αφορά το επίμαχο ζήτημα του Brexit, την εξωτερική πολιτική, την οικονομία και τις σχέσεις με την Σκωτία.

Ποια θέματα θα μπουν ψηλά στην ατζέντα με βάση τις δηλώσεις και τις τοποθετήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα η πρώην υπουργός Εσωτερικών. 

© The Financial Times Limited 2016. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v