Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η εικονική πραγματικότητα μπαίνει στα σπίτια μας!

Μεγάλες εταιρείες λανσάρουν το φετινό χειμώνα συσκευές εικονικής πραγματικότητας. Από το Playstation VR ως την απάντηση της Google, οι τεχνολογικοί κολοσσοί υπόσχονται να ανεβάσουν τη διασκέδαση σε άλλο επίπεδο.

Αυτά τα Χριστούγεννα η εικονική πραγματικότητα ετοιμάζεται να μπει στα σπίτια μας. Μια σειρά από προϊόντα είναι έτοιμα να βγουν στην αγορά όπως περιγράφει ο Tim Bradshaw των FT.

Όπως καταγράφεται στο ενδιαφέρον βίντεο η Sony ετοιμάζεται να λανσάρει το Playstation VR, η Google ετοιμάζει τη δική της απάντηση και η αγορά έχει… πάρει φωτιά.

Εχοντας επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια η Sony εκτιμά ότι θα χτυπήσει φλέβα χρυσού με όπλο μια τιμή που «αντέχεται» από πολλούς καταναλωτές: 399 ευρώ για κάθε μια ατομική συσκευή εικονικής πραγματικότητας.

Με ένα μπαράζ παρουσιάσεων η εταιρεία προσπαθεί να κινητοποιήσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών.
Οι εταιρείες δείχνουν ιδιαίτερο βάρος στην άνεση. Τα σχετικά κράνη είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή αποδοχή των καταναλωτών.

Είναι η αρχή μιας νέας εποχής στην οποία η τεχνολογία έχει ακόμα πολλά να δώσει.

© The Financial Times Limited 2016. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v