Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υποχωρεί το πετρέλαιο λόγω υπερπροσφοράς

Το αμερικανικό αργό υποχωρεί 1,15% στα 45,28 δολάρια το βαρέλι, ενώ το Brent είναι στα 44,58 και εμφανίζει πτώση 0,89%. Ανοδικά ο χρυσός και το ασήμι.

Πτώση εμφανίζει το πετρέλαιο εξαιτίας ανανεωμένων ανησυχιών για την αμερικανική παραγωγή και για τον κορεσμό στα προϊόντα διύλισης, ενώ παράλληλα οι αναλυτές δεν αναμένουν θετικό αντίκτυπο από την πιθανή συζήτηση των παραγωγών για τις τιμές.

Το αμερικανικό αργό υποχωρεί κατά 1,15% και διαπραγματεύεται στα 42,28 δολάρια το βαρέλι, ενώ το Brent είναι στα 44,58 δολάρια και εμφανίζει πτώση 0,89%.

Οι traders επιμένουν ότι η υπερπροσφορά αργού και προϊόντων διύλισης επηρεάζει τις αγορές και υποστηρίζουν ότι η προτεινόμενη συνάντηση των παραγωγών πετρελαίου δεν θα οδηγήσει σε σημαντική σύσφιξη της αγοράς.

«Το πετρέλαιο έπεσε καθώς άλλος ένας γύρος προτεινόμενου παγώματος της παραγωγής από τον ΟΠΕΚ δεν κατάφερε να ενθουσιάσει τους επενδυτές», συνόψισε η ANZ Bank.

Ανοδικά κινούνται ο χρυσός και το ασήμι. Ο χρυσός ενισχύεται κατά 0,88% στα 1.358,50 δολάρια η ουγγιά, ενώ το ασήμι εμφανίζει μεγάλη άνοδο, κατά 2,44%, στα 20,335 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v