Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mικρή πτώση στην Wall Street με το βλέμμα στην Ελλάδα

Οριακές απώλειες καταγράφουν οι δείκτες στην Wall Street μετά το χθεσινό ρεκόρ του Nasdaq και ενώ οι επενδυτές ανησυχούν για την ελληνική κρίση. Στο 1,13 διολισθαίνει το ευρώ. Πτώση 2% για το αργό πετρέλαιο. Στα $1.200 ο χρυσός.

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται οι μετοχές στην αμερικάνικη αγορά μετά τα χθεσινά ρεκόρ, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να είναι επικεντρωμένο στην ελληνική κρίση.

O Dow Jones διολισθαίνει 0,14% στις 18.082 μονάδες, ο Nasdaq κινείται 0,17% χαμηλότερα στις 5.124 μονάδες, ενώ ο S&P 500 σημειώνει πτώση 0,20% στις 2.117 μονάδες.

«Πιστεύω ότι η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις παγκόσμιες αγορές, καθώς η ημέρα της κρίσης πλησιάζει» δήλωσε στρατηγικός αναλυτής της JP Morgan Funds στο CNBC.

Στα εμπορεύματα, το αργό πετρέλαιο καταγράφει πτώση 1,99% στα 59,23 δολάρια το βαρέλι, ενώ η τιμή του χρυσού κινείται οριακά γύρω από τα 1.200 δολάρια ανά ουγκιά.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο ενισχύεται έναντι του ευρώ, του γεν και της βρετανικής λίρας. Η ισοτιμία με το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα διαμορφώνεται στο επίπεδο του 1,13.

Στο επιχειρηματικό μέτωπο, η ConAgra πραγματοποιεί ράλι 8% μετά την αποκάλυψη μεριδίου από τον ακτιβιστή επενδυτή Jana Partners.

Άνοδο 8,8% σημειώνει η μετοχή της FitBit, μετά το άλμα 50% στο χθεσινό της ντεμπούτου στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Πτώση 2,4% πραγματοποιεί η μετοχή της Hershey. H εταιρεία μείωσε την πρόβλεψη της για τα ετήσια κέρδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v