Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γέμισε η Αθήνα ξένα funds

Συνοδεύοντας εκπροσώπους ξένων funds, στελέχη της Morgan Stanley είχαν χθες επαφές με ελληνικές εισηγμένες. Ακολουθούν η UBS και η BNP. Έντονο ενδιαφέρον για τράπεζες, αλλά και για τουρισμό, ενέργεια και εξαγωγικές εταιρίες.

Γέμισε η Αθήνα ξένα funds

Συναντήσεις με εκπροσώπους εταιρειών που θα περιλαμβάνονται στο εξής στους δείκτες της είχε χθες η Morgan Stanley, στελέχη της οποίας βρίσκονται στην Αθήνα συνοδευόμενα από εκπροσώπους ξένων funds όπως τα JABRE, JARAD Capital.

Το ενδιαφέρον των ξένων διαχειριστών ήταν έντονο για τον τραπεζικό κλάδο, αλλά και για τομείς όπως ο τουρισμός, η ενέργεια και για τις εξαγωγικού προσανατολισμού εταιρείες.

Υπενθυμίζεται ότι μεθαύριο Πέμπτη αναμένεται δεύτερο κλιμάκιο ξένων funds στην Αθήνα για το οποίο σε ρόλους brokers συνοδεύουν υψηλόβαθμα στελέχη της UBS. Πρώτη αντίστοιχη επίσκεψη ξένων διαχειριστών υπό τη UBS πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 2 μήνες και ακριβώς επειδή το ενδιαφέρον παραμένει έντονο για σειρά εισηγμένων εταιρειών επαναλαμβάνεται τώρα δεύτερος γύρος νέων συναντήσεων.

Όπως είχε γράψει το Euro2day.gr η UBS συνοδεύει δεκαοκτώ funds. Οι εταιρείες που θα δουν οι εκπρόσωποι των τελευταίων προέρχονται από τη μεγάλη, αλλά και τη μεσαία κεφαλαιοποίηση, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι συναντήσεις αυτές αποτελούν συνέχεια προηγούμενων επαφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επισκέψεις στην Αθήνα δεν σταματούν εδώ. Την επόμενη εβδομάδα καταφθάνει η BNP Paribas συνοδεύοντας εκπροσώπους ξένων funds.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v