Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κ. Μητσοτάκης: Οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε περίοδο ζούγκλας

Παθογένεια της εποχής μας, υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός ερωτηθείς για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών. Τι είπε στη συνάντηση με τον Κ. Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κ. Μητσοτάκης: Οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε περίοδο ζούγκλας

Οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας για την Ελλάδα, υπογράμμισε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια. 

Αναλυτικά, ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, στο Προεδρικό Μέγαρο, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Θα σας πω απλώς, ότι κατά καιρούς συναντώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μιλούμε για τα προβλήματα του τόπου. Σήμερα σε μια δύσκολη φάση που περνά η χώρα, τον επισκέφτηκα για να του διατυπώσω τις απόψεις μου και ιδίως τις μεγάλες ανησυχίες που έχω για την πορεία της χώρας, εφόσον βαδίσουμε προς πρόωρες εκλογές.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Για τις καταγγελίες, κ. πρόεδρε, περί χρηματισμού βουλευτών τι έχετε να πείτε;

Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Είναι και αυτό μια παθογένεια της εποχής μας. Είναι ένας λόγος για τον οποίο ανησυχώ πρόσθετα. Οι εκλογές κινδυνεύουν να γίνουν σε μια περίοδο ζούγκλας για την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v