Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μητρόπουλος: Κυβερνητικό στέλεχος παρενέβη εναντίον μου

«Μαθαίνω πως κάποια κανάλια ποντάρουν στο να μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στην Περιφέρεια Αττικής πάνω από όλους μας. Άρχισε ένας πόλεμος για μένα άνευ προηγουμένου», τονίζει ο κ. Μητρόπουλος. Δεν είπα ότι ήταν υπουργός, λέει ο Νικολούδης. Δεν ξέρω τίποτα, δήλωσε ο Χ. Σπίρτζης.

Μητρόπουλος: Κυβερνητικό στέλεχος παρενέβη εναντίον μου

Σε αποκαλύψεις και καταγγελίες προχώρησε από το βήμα της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκεται εκτός λίστας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη τύπου με αφορμή την δικαστική του υπόθεση που αφορά φορολογικές εκκρεμότητες , ένα ζήτημα που όπως υποστηρίζει ο ίδιος δεν υπάρχει και έχει παραγραφεί .

«Την Τρίτη ο Νικολούδης μου αποκαλύψει πως στέλεχος της Κυβέρνησης έδωσε εντολή στον οικονομικό εισαγγελέα να στείλει τον φάκελο στη Βουλή για άρσης ασυλίας μου, που πριν από 2 χρόνια , 11 Νοεμβρίου του 2013, είχε ξαναστείλει και είχε αποτύχει»

Στην συνέχεια ο Αλέξης Μητρόπουλος προχώρησε σε συγκεκριμένες καταγγελίες . «Μαθαίνω πως κάποια κανάλια ποντάρουν στο να μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στην Περιφέρεια Αττικής, πάνω από τον ηρωικό Πάντζα, πάνω από τον Αθανασίου, πάνω από όλους μας. Άρχισε ένας πόλεμος για μένα άνευ προηγουμένου». Μάλιστα υποστήριξε ότι όλα τα παραπάνω τα γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας ενώ όπως είπε έχει ενημερώσει από την προηγούμενη Πέμπτη και το Αλέκο Φλαμπουράρη.

Διαψεύδει ο Νικολούδης

Ο υπουργός Επικρατείας διέψευσε τα όσα ισχυρίστηκε ο Αλέξης Μητρόπουλος «Ο Υπουργός Επικρατείας, Παναγιώτης Ε. Νικολούδης δηλώνει, κατηγορηματικά, ότι δεν γνωρίζει αν έγινε ή δεν έγινε, οποιαδήποτε παρέμβαση στην υπόθεση του κ. Αλέξη Μητρόπουλου και ότι δεν είπε σε οποιονδήποτε, ότι έγινε παρέμβαση από κάποιον υπουργό στην ως άνω υπόθεση»

Σπίρτζης: Δεν έχω εμπλοκή με την υπόθεση Μητρόπουλου

Απάντηση στο Αλέξη Μητρόπουλο έδωσε από το βήμα της πανελλαδικής σύσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπιρτζης. «Ποτέ στην πορεία μου δε δίστασα να συγκρουστώ», είπε απαντώντας ...επι προσωπικού, αφού είχε προηγουμένως αναφερθεί το όνομα του όπως είπε. «Με την υπόθεση του συντρόφου δεν έχω εμπλοκή και δεν έχω γνώση» είπε χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλης. 
 
«Εχω δηλώσει διαθεσιμότητα στον πρόεδρο και τα όργανα για οποιαδήποτε Περιφέρεια και οποιαδήποτε θέση, εκλόγιμη ή μη», τόνισε υποστηρίζοντας ότι δεν βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ για υπουργικούς θώκους και θέσεις. Προέτρεψε μάλιστα όσους προέρχονται από ένα σοσιαλιστικό κόμμα που το είδαν να μεταλλάσσεται σε φιλελεύθερο, να υπερασπιστούν τη ριζοσπαστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και να μην αφήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ΠΑΣΟΚ...

«Η νικηφόρα πορεία, το όλοι μαζί πρέπει να το πιστέψουμε όλοι μας», κατέληξε ο κ. Σπιρτζης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v