Μεϊμαράκης: Χρειαζόμαστε συναινέσεις και σύνθεση απόψεων

Από την Κρήτη ο επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας έστειλε το μήνυμα ότι είναι επικίνδυνο να είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ενδέχεται να πάμε εκ νέου σε εκλογές, αφού δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με κανέναν.

Μεϊμαράκης: Χρειαζόμαστε συναινέσεις και σύνθεση απόψεων

Εντολή για κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ ζήτησε από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι παραπλάνησε τον ελληνικό λαό. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους πολίτες να συγκρίνουν τις υποσχέσεις, καθώς και τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου και υποστήριξε ότι ποτέ ένας πρωθυπουργός σε τόσο μικρό διάστημα δεν έκανε τόση ζημιά. «Οι πολίτες στις προηγούμενες εκλογές είχαν να συγκρίνουν τα πεπραγμένα της δικής μας κυβέρνησης με τις υποσχέσεις του κ. Τσίπρα. Σήμερα πρέπει να συγκρίνουν τις υποσχέσεις του με τα πεπραγμένα του». 

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι είναι επικίνδυνο να είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ενδέχεται να πάμε εκ νέου σε εκλογές, αφού δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με κανέναν. 


real.gr ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΚΡΗΤΗ από realmedialive 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανέφερε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έσυρε την οικονομία στην ύφεση, τα δημόσια οικονομικά στα ελλείμματα, έδιωξε επενδυτές, έκοψε συντάξεις, έκλεισε τις τράπεζες και χρέωσε τους Έλληνες με δεκάδες δισ. ευρώ. «Πόσο θα στοιχίσει η κατάρρευση των τραπεζών στους φορολογούμενους; Ήξερε ο κ. Τσίπρας τι θα γίνει με το δημοψήφισμα; Γνώριζε ότι θα έκλειναν οι τράπεζες; Εάν δεν ήξερε, είναι τόσο άσχετος; Γιατί αν είναι άσχετος, είναι και επικίνδυνος». 

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «έχει στο DNA του να μην παίρνει καμία ευθύνη, να μη βάζει καμία υπογραφή», σημειώνοντας πως στις 20 Σεπτεμβρίου με νίκη της ΝΔ θα συγκροτηθεί κυβέρνηση που θα έχει μακρά πνοή και θα δώσει λύση στα προβλήματα. «Ζητάμε ισχυρή εντολή για κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ», δήλωσε χαρακτηριστικά. 


Real.gr ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ από realmedialive 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι χρειάζονται συναινέσεις, σύνθεση απόψεων, καθώς και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανασύνταξη της οικονομίας. «Βασική επιλογή μας ένα κράτος φιλικό στον πολίτη. Περισσότερες επενδύσεις, αποτελεσματικότερο κράτος», τόνισε χαρακτηριστικά. «Τολμάμε να ζητήσουμε από τον πολίτη να κρίνει και να αποφασίσει αν θέλει στέρεα βήματα, ή αν θέλει να ακούει ψέματα».

Με ιδιαίτερες αναφορές στην Κρήτη και στους Κρητικούς, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ότι θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στο Νομό Ηρακλείου. «Αξίζει να ψηφίσετε Ν.Δ., για να βγει πρώτη φορά πρωθυπουργός Ηρακλειώτης και Κρητικός μετά το 1993».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v