Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπάχαλο στο δελτίο του Mega με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Θα μου επιτρέψετε να μην αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό δημοσιογράφος για τον κύριο Πρετεντέρη», υποστήριξε.

Μπάχαλο στο δελτίο του Mega με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Κατά πάντων στράφηκε η πρώην πρόεδρος της Βουλής από το πρώτο λεπτό της συνέντευξής που έδωσε στο κεντρικό δελτίο. Αφού αναρωτήθηκε γιατί είναι σε διαφορετικό στούντιο από τους δημοσιογράφους του καναλιού:

* Επιτέθηκε στον Γιάννη Πρετεντέρη κατηγορώντας τον ότι υποστήριξε πως το χρέος είναι βιώσιμο. «Θα μου επιτρέψετε να μην αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό δημοσιογράφος για τον κύριο Πρετεντέρη», δήλωσε για να απαντήσει ο ίδιος ότι γι’ αυτό δεν αποφαίνεται κανένας πολιτικός.

* Επιτέθηκε στην Μαρία Σαράφογλου για το γεγονός πως παραμονές του δημοψηφίσματος υποστήριξε πως οι περισσότερες κοινωνικές δυνάμεις είναι υπέρ του «ναι».

Απαντώντας «ποιος θα μας χαρίσει το χρέος» η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι όσοι βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ, όπως «ο Μπόμπολας και η ιδιοκτησία του σταθμού σας δεν θα αποφύγουν να πληρώσουν». Το χρέος το κήρυξε παράνομο η επιτροπή μου στη Βουλή, υποστήριξε, αλλά και ο ΟΗΕ. 

Υποστήριξε ότι είναι αντιδημοκρατικό το γεγονός ότι πάνω από 200 βουλευτές ψήφισαν τη συμφωνία παρά το «όχι» του ελληνικού λαού. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v