Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρύ προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της e-voice

Διαφορά 3,6% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση. Τρίτη ΧΑ και μάχη για είσοδο στη Βουλή από τους ΑΝΕΛ, που έχουν ποσοστό 3,1%. Εκτός Βουλής η Ενωση Κεντρώων με 2,6%.

Ευρύ προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της e-voice

Σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει πανελλαδική δημοσκόπηση της e-voice για τα dikaiologitika.gr, που διεξήχθη σε δείγμα 1.007 ατόμων σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 29% και προηγείται με 3,6% της Ν.Δ., που ακολουθεί με 25,4%.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το κόμμα της Χ.Α. με ποσοστό 7,2%. Στην τέταρτη Το Ποτάμι με 5,1%, ενώ ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ μετριούνται στο 5%. Η ΛΑΕ στο 4,2%, ενώ μάχη για την είσοδό τους στη Βουλή δίνουν οι ΑΝΕΛ, που καταγράφονται στο 3,1%. Εκτός Βουλής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, βρίσκεται η Ένωση Κεντρώων με ποσοστό 2,6.

Το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει στο 6,6% ενώ στο 3,0% από το δείγμα της έρευνας είναι ο αριθμός αυτών που έχουν αποφασίσει αποχή. Σε ό,τι αφορά στην παράσταση νίκης, το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει τις 29 μονάδες, καθώς συγκεντρώνει το 55,1% έναντι 26,1% της Ν.Δ.

«Πού πάνε οι ψήφοι όσων ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ τον Γενάρη και ΟΧΙ στο δημοψήφισμα»

Εντυπωσιακό είναι το εύρημα της δημοσκόπησης όσον αφορά το πού κατευθύνονται εκλογικά οι πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Γενάρη και ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Ιουλίου. Στο συγκεκριμένο ερώτημα το 65,2% παραμένει στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα και μόλις το 6,8% μετακινείται στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Αξίζει να σημειωθεί πως το 7,9% του «ΟΧΙ» δηλώνει πως θα ψηφίσει Ν.Δ. στις επικείμενες εκλογές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v