Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cyclon: Εύλογο το τίμημα της Motor Oil λέει το ΔΣ

Θετική στάση έναντι της Δημόσιας Πρότασης που κατέθεσε η Motor Oil τηρεί το διοικητικό συμβούλιο της Cyclon. Χαρακτηρίζει εύλογο το τίμημα, ενώ σημειώνει πως τα στρατηγικά σχέδια της Motor Oil και οι επιχειρηματικοί στόχοι της για την Cyclon συνάδουν με τα αντίστοιχα σχέδια και στόχους του ΔΣ της εταιρείας.

Cyclon: Εύλογο το τίμημα της Motor Oil λέει το ΔΣ

Εύλογο χαρακτηρίζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Cyclon το τίμημα ύψους 0,70 ευρώ ανά μετοχή της Δημόσιας Πρότασης της Motor Oil , λέγοντας πως βρίσκεται εντός των ορίων του εύρους τιμών που προσδιόρισε ο Χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

Το ΔΣ της Cyclon επισημαίνει πως μέσω της Δημόσιας Πρότασης, δίδεται η δυνατότητα στους Μετόχους να ρευστοποιήσουν την επένδυσή τους έναντι ανταλλάγματος εντός των απαιτήσεων του Ν. 3461/2006 και χωρίς να επιβαρυνθούν τα έξοδα συναλλαγής και τον σχετικό φόρο χρηματιστηριακών συναλλαγών, ο οποίος ανέρχεται σήμερα σε ποσοστό 0,20%.

Παράλληλα, όπως σημειώνει, τα στρατηγικά σχέδια της Motor Oil και οι επιχειρηματικοί στόχοι της για την Cyclon συνάδουν με τα αντίστοιχα σχέδια και στόχους της Διοίκησης της Εταιρείας. «Η απόκτηση του 100% των μετοχών από τον Προτείνοντα ενισχύει τη θέση της Εταιρείας, γεγονός που εκτιμάται ότι θα της επιτρέψει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες προς όφελος της ιδίας και των εργαζομένων της», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΔΣ, «δεδομένων των δηλώσεων του Προτείνοντος στο Πληροφοριακό Δελτίο, η Δημόσια Πρόταση δεν θα έχει δυσμενή αντίκτυπο στο συνολικό αριθμό των απασχολούμενων στην Εταιρεία καθώς και στους όρους απασχόλησής τους».

***Ολόκληρο το κείμενο του ΔΣ της Cyclon επισυνάπτεται στη στήλη "Συνοδευτικό Υλικό"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v