Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Motor Oil: Προχωρά η διάσπαση της Cyclon

Το σχέδιο σύμβασης διάσπασης της Cyclon προβλέπει ότι το δίκτυο πρατηρίων θα απορροφηθεί από την κατά 100% θυγατρική της Motor Oil, Avin, ενώ η εμπορία και παραγωγή λιπαντικών θα μεταφερθεί στη νέα κατά 100% θυγατρική LPC.

Motor Oil: Προχωρά η διάσπαση της Cyclon

Η Motor Oil ανακοινώνει ότι το Σχέδιο Σύμβασης Διάσπασης για το διαχωρισμό των δραστηριοτήτων της λιανικής πώλησης υγρών καυσίμων και της παραγωγής και εμπορίας λιπαντικών της Cyclon Ελλάς Α.Ε. έχει κατατεθεί στην αρμόδια αρχή (Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά).

Ειδικότερα, το δίκτυο πρατηρίων πώλησης υγρών καυσίμων της Cyclon θα απορροφηθεί από την κατά 100% θυγατρική AVIN OIL, ενώ η δραστηριότητα εμπορίας και παραγωγής λιπαντικών θα μεταφερθεί σε μία νέα κατά 100% θυγατρική υπό την εταιρική επωνυμία LPC.

Υπενθυμίζεται ότι η υποχρεωτική δημόσια πρόταση που υπεβλήθη από τη Motor Oil προς τους μετόχους της Cyclon ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο 2014. Ως αποτέλεσμα, η Motor Oil κατέστη μοναδικός μέτοχος της Cyclon.

Η παραπάνω αναφερθείσα διάσπαση με απορρόφηση και σύσταση νέας Α.Ε. δεν επιφέρει κάποια σημαντική επίπτωση στη χρηματοοικονομική θέση, τη λειτουργία και τον κύκλο εργασιών του ομίλου Motor Oil.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v