Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο 5,18% το ποσοστό του ομίλου Αποστολόπουλου στο Υγεία

Η εταιρεία Γεώργιος Αποστολόπουλος ανέφερε ότι κατέχει συνολικά 15.840.022 μετοχές του Υγεία μετά από αγορές μετοχών στις 22 Φεβρουαρίου, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες του Χαμαιλέοντα.

Στο 5,18% το ποσοστό του ομίλου Αποστολόπουλου στο Υγεία

Στο 5,181% αυξήθηκε το ποσοστό συμμετοχής της εταιρείας Γεώργιος Αποστολόπουλος στο Υγεία μετά από αγορές μετοχών στις 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση προς το Χρηματιστήριο, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες της στήλης "Χαμαιλέων".

Αναλυτικά, όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή ανακοίνωση:

Η «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ Α.Ε» ανακοινώνει, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ότι την 22.02.2018 η εταιρία με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και ο Γεώργιος Β. Αποστολόπουλος υπέβαλαν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την Εκδότρια τις από 22.02.2018 γνωστοποιήσεις σημαντικών μεταβολών σε δικαιώματα ψήφου της Εκδότριας, από τις οποίες προκύπτουν τα ακόλουθα:

Λόγος υποβολής γνωστοποίησης: Απόκτηση δικαιωμάτων ψήφου

Επωνυμία/ονοματεπώνυμο υπόχρεων προσώπων: «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και Γεώργιος Β. Αποστολόπουλος

Επωνυμία μετόχου: «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Ημερομηνία κατά την οποία σημειώθηκε μεταβολή σε δικαιώματα ψήφου: 22.02.2018

Γνωστοποιούμενες λεπτομέρειες:

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ:

Συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου προερχόμενων από μετοχές ή/και χρηματοπιστωτικά μέσα: Κάτω του 5%

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ:

Συνολικός αριθμός δικαιωμάτων ψήφου: 15.840.022 τα οποία προέρχονται από μετοχές που κατέχονται άμεσα από την «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία αποτελεί επιχείρηση ελεγχόμενη από τον Γεώργιο Β. Αποστολόπουλο

Ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου προερχόμενων από μετοχές: 5,181%

Ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου προερχόμενων από χρηματοπιστωτικά μέσα: 0%

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v