Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελλάκτωρ: Στο προσεχές μέλλον αποφάσεις για Ηλέκτωρ και επιστροφή κεφαλαίου

Επιβεβαιώνει τις προθέσεις η διοίκηση, χωρίς ωστόσο καταληκτικές απαντήσεις σε ότι αφορά τόσο το ζήτημα της επιστροφής κεφαλαίου όσο και την πώληση της συμμετοχής στην Ηλέκτωρ.

Ελλάκτωρ: Στο προσεχές μέλλον αποφάσεις για Ηλέκτωρ και επιστροφή κεφαλαίου

Τη ρητή επιβεβαίωση πως ο όμιλος σκοπεύει να προχωρήσει σε διανομή κερδών μέσω επιστροφής κεφαλαίου έδωσε πριν από λίγο ο διευθύνων σύμβουλος της Ελλάκτωρ, κ. Ευθ. Μπουλούτας. 

Ερωτηθείς σχετικά στο πλαίσιο της ενημέρωσης των αναλυτών για τα πεπραγμένα του 2023, ανάφερε πως προς το παρόν δεν έχει αποφασιστεί το ύψος της διανομής, καθώς οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν πριν την ετήσια τακτική γ.σ. των μετόχων της εταιρείας στις 31 Μαίου 2024.

Επιπλέον, επανέλαβε πως διενεργείται due diligence στη θυγατρική Ηλέκτωρ, χωρίς προς το παρόν η διοίκηση του ομίλου να έχει υποδεχθεί πρόταση εξαγοράς από την Motor Oil, «ή οποιαδήποτε άλλη προσφορά», όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο κ. Μπουλούτας.

Σημειώνεται πως τα παραπάνω έχουν επιβεβαιωθεί με χρηματιστηριακές ανακοινώσεις της Ελλάκτωρ και της Motor Oil, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση διενέργειας αποκλειστικών διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v