Οι συγκρούσεις στο τέλος του ντιμπέιτ και τα ευτράπελα

Η σύγκρουση μεταξύ Μεϊμαράκη – Καμμένου και Κουτσούμπα με Λαφαζάνη. Η αντιπαράθεση του Αλέξη Τσίπρα με την Όλγα Τρέμη. Η εμπλοκή στο παρά πέντε της έναρξης της τηλεμαχίας.

  • Real.gr
Οι συγκρούσεις στο τέλος του ντιμπέιτ και τα ευτράπελα
Παρά το γεγονός ότι είχε να πραγματοποιηθεί τηλεμαχία περίπου έξι χρόνια, τίποτα δεν άλλαξε. Πολιτικοί αρχηγοί και δημοσιογράφοι κατέληξαν στο ίδιο συμπέρασμα που είχαν διατυπώσει και το 2009, ότι οι όροι και οι κανόνες θα πρέπει να αλλάξουν, όμως η διακομματική επιτροπή, ήταν εκείνη που αποφάσισε να μην υπάρξουν αλλαγές.
 

Εμπλοκή στο παρά πέντε

Στο παρά πέντε υπήρξε εμπλοκή καθώς πριν αρχίσει η τηλεμαχία ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε περισσότερο χρόνο προκειμένου ο Αλέξης Τσίπρας να μπορέσει να απαντήσει σε ερωτήσεις που θα του έθεταν οι πολιτικοί αρχηγοί. Τελικά αποφασίστηκε να μην γίνουν ερωτήσεις μεταξύ τους οπότε και αυτή η καινοτομία ποτέ δεν τέθηκε σε εφαρμογή.

Η τηλεμαχία άρχισε να αποκτά κάποιο ενδιαφέρον όταν για λίγο ξέφυγαν όλοι οι πρωταγωνιστές από τα στενά όρια, τότε άρχισε να γίνεται λίγο πιο ενδιαφέρουσα η τηλεμαχία.

Η σύγκρουση Μεϊμαράκη - Καμμένου

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη για το ζήτημα των υποβρυχίων γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του προέδρου της ΝΔ. «Συνεχίζεται την τακτική Σαμαρά. Είστε υπόδικος, είπατε ψέματα στην συνέντευξη που δώσατε στον κ. Χατζηνικολάου για το ζήτημα των υποβρυχίων» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο Ευάγγελος Μειμαράκης αντέδρασε έντονα και φωνάζοντας καθώς το μικρόφωνο του ήταν κλειστό είπε. «Πάνο γιατί κάνεις την βρώμικη δουλειά;» ενώ στην συνέχεια και απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα του είπε «Ξέρω ότι θέλεις να με χτυπήσεις. Γιατί βάζεις τον Καμμένο να κάνει την βρώμικη δουλειά;». Για να πάρει την απάντηση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «Μην με μπλέκεις με αυτά».


Real.gr Καμμενος - Μειμαράκης από realmedialive

Αντιπαράθεση Τσίπρα - Τρέμη

Είχε προηγηθεί η αντιπαράθεση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την Όλγα Τρέμη όταν ο Αλέξης Τσίπρας απαντώντας σε ερώτηση του Μάκη Γιομπαζολιά αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών, τονίζοντας πως δέχεται επίθεση από ορισμένα ΜΜΕ επειδή ζητά να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Η παρουσιάστρια του Mega αντέδρασε με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να τις πει «Γιατί αντιδράτε κα Τρέμη έχετε την μύγα;». Ακολούθησε έντονος διάλογος με αποτέλεσμα να έρθει σε ιδιαιτέρως δύσκολη θέση ο συντονιστής του Nτιμπέιτ Πάνος Χαρίτος.



Κόντρα Κουτσούμπα - Λαφαζάνη

Το κλίμα μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών ήταν τεταμένο πριν ξεκινήσει το ντιμπέιτ με το Γ.Γ. του ΚΚΕ να αποφεύγει να χαιρετήσει τον πρόεδρο της Λαϊκής Ενότητας. Οι τόνοι μεταξύ των δύο ανέβηκαν όταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας που υποστήριξε ότι είναι αυταπάτη ότι η Μόσχα μπορεί να χρηματοδοτήσει την χώρα μας χωρίς ανταλλάγματα.


Real.gr Κουτσούμπας - Λαφαζάνης από realmedialive

Τηλεφώνημα για βόμβα

Άγνωστος τηλεφώνησε στις 21:35 στον ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, ενώ ήταν ήδη σε εξέλιξη η τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κτίριο της ΕΡΤ, η οποία θα εκραγεί στις 22:30. Αμέσως, ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας πήγε στην ΕΡΤ και έλεγξε τους χώρους, αλλά δεν βρήκε κάτι ύποπτο. Έτσι, αποδείχθηκε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v