Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μεϊμαράκης: Η συνεργασία δεν είναι θέμα προσώπων

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσουν σε κοινό προγραμματισμό και ατζέντα για την πορεία που θα ακολουθήσει στο εξής η χώρα.

  • Real.gr
Μεϊμαράκης: Η συνεργασία δεν είναι θέμα προσώπων
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εμφανίστηκε ανυποχώρητος από την ανάγκη μετεκλογικών συνεργασιών. Κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσουν σε κοινό προγραμματισμό και άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν είναι θέμα προσώπων αλλά προγράμματος η κυβέρνηση συνεργασίας. Πρότεινε μάλιστα κοινή ατζέντα συνεργασίας και εθνική ομάδα όχι μόνο διακυβέρνησης, αλλά και για τη χάραξη της πορείας που πρέπει στο εξής να ακολουθήσει η χώρα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ φάνηκε ανοιχτός στην αξιοποίηση προσώπων από πολλούς πολιτικούς χώρους, ακόμα και την Αριστερά για την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές. «Πολλούς ικανούς και άξιους ανεξαρτήτως πολιτικής καταβολής και προσέγγισης θα μπορούσαμε να τους αξιοποιήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.



Ο Τσίπρας δεν πέρασε ούτε ένα νομοσχέδιο εναντίον της διαπλοκής

«Μην μας κάνουν μαθήματα περί διαπλοκής όταν δεν έφεραν ούτε ένα νομοσχέδιο ενάντια της διαπλοκής. Ούτε ένα νόμο δεν ψήφισε για την διαπλοκή. Κατήργησε την διαύγεια δεν έκανε τίποτα. Εμείς ενισχύσαμε με παρεμβάσεις μας τους θεσμούς. Έφερε το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ γιατί δεν το πέρασε εδώ και έξι μήνες γιατί το κρατάει ακόμα;» υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ

Παράλληλα απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ σημείωσε «Ο κ. Τσίπρας από τότε που υπέγραψε το μνημόνιο έχει αλλοίωση χαρακτήρα. Εγώ κάνω χρήση ότι σε αυτά που λέει η Ζ. Κωνσταντοπούλου ότι είστε μέσα στο μεδούλι μέσα στην διαπλοκή; Τι φτηνιάρικη πολιτική είναι αυτή. Εμείς εισπράξαμε 375 εκ ευρώ από λίστα Λαγκάρντ. Εσεις; Μηδέν. Όλος τυχαίως κυνηγάτε τον κ. Παπαστάυρου και βρήκατε το Φαλτσιανί που είναι έμμισθος συνεργάτης των Podamos»



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v