ΑΧΕ: Τα αποτελέσματα στο επίκεντρο

Σταθεροποιητικές τάσεις, με το βλέμμα των επενδυτών στραμμένο στα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν (Alpha Bank, ΟΠΑΠ) ή ανακοινώνονται σήμερα (Πειραιώς, ΑΤΕ, Motor Oil, Σαράντης), αναμένουν οι αναλυτές.

ΑΧΕ: Τα αποτελέσματα στο επίκεντρο
Σταθεροποιητικές τάσεις, με το βλέμμα των επενδυτών στραμμένο στα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν (Alpha Bank, ΟΠΑΠ) ή ανακοινώνονται σήμερα (Πειραιώς, ΑΤΕ, Motor Oil, Σαράντης), αναμένουν οι αναλυτές. Πιο αναλυτικά:

Σταθεροποιητική προς υψηλότερη κίνηση αναμένει για την σημερινή συνεδρίαση η Marfin Analysis, με τον τραπεζικό κλάδο (και ιδιαίτερα τις μετοχές των Alpha Bank, Πειραιώς και ΑΤΕ, λόγω ανακοίνωσης αποτελεσμάτων) καθώς και τις μετοχές των ΟΠΑΠ και Φουρλή να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Συσσώρευση της αγοράς γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα αναμένει για σήμερα η Alpha Finance, με την τελική κατεύθυνση να δίνεται τόσο από τις διεθνείς αγορές, όσο και από τα αποτελέσματα β’ τριμήνου που ανακοινώνονται.

Σταθεροποιητικό άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει η Proton Bank, η οποία εκτιμά ότι στην Σοφοκλέους οι επενδυτές θα επικεντρώσουν την προσοχή τους στα αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,9% στις 2.506 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 175 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v