Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΕ: Τα αποτελέσματα της Alpha Bank στο επίκεντρο

Σταθεροποιητική προς ελαφρώς ανοδική κίνηση αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, ενώ τα αποτελέσματα της Alpha Bank βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΑΧΕ: Τα αποτελέσματα της Alpha Bank στο επίκεντρο
Σταθεροποιητική προς ελαφρώς ανοδική κίνηση αναμένουν για σήμερα οι αναλυτές, ενώ τα αποτελέσματα της Alpha Bank βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πιο αναλυτικά:

Ο τόνος των συνεδριάσεων αυτής της εβδομάδας, εκτός από τις διεθνείς αγορές, θα καθοριστεί από την ανακοίνωση αποτελεσμάτων διαφόρων εταιριών, όπως η Alpha Bank, η ΔΕΗ, η Motor Oil και ο Μυτιληναίος, αναφέρει Marfin Analysis. Για σήμερα η χρηματιστηριακή αναμένει σταθεροποιητική προς ελαφρώς ανοδική κίνηση και ο τραπεζικός κλάδος και ιδιαίτερα η Alpha Bank βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Άνοιγμα της αγοράς από υψηλότερο επίπεδο περιμένει η Alpha Finance και ο τελικός τόνος θα δοθεί από τις διεθνείς αγορές. Η προσοχή είναι στραμμένη στα αποτελέσματα της Alpha Bank

Άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών από υψηλότερο επίπεδο αναμένει για σήμερα η Proton Bank, ενώ εκτιμά πως το ξεκίνημα στη Σοφοκλέους θα είναι σταθεροποιητικό προς υψηλότερο, ενώ οι επενδυτές θα επικεντρώσουν την προσοχή τους στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Alpha Bank.

Την Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με κέρδη 0,7%, στις 2.701 μονάδες, ενώ τα εβδομαδιαία κέρδη του ήταν 0,6%, αναφέρει η Marfin Analysis. Ο μέσος τζίρος διαμορφώθηκε στα 228 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v