Διατήρηση του αρνητικού προσήμου αναμένουν οι ΑΧΕ

Σε αρνητικό πεδίο εκτιμούν οι αναλυτές πως θα συνεχίσει και σήμερα να κινείται η Σοφοκλέους, ενώ αναμένουν τις μετοχές των ΕΛΠΕ, Motor Oil, Φουρλή -που ανακοίνωσαν χθες αποτελέσματα- να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Διατήρηση του αρνητικού προσήμου αναμένουν οι ΑΧΕ
Σε αρνητικό πεδίο εκτιμούν οι αναλυτές πως θα συνεχίσει και σήμερα να κινείται η Σοφοκλέους, ενώ αναμένουν τις μετοχές των ΕΛΠΕ, Motor Oil, Φουρλή -που ανακοίνωσαν χθες αποτελέσματα- να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Για διατήρηση του αρνητικού προσήμου και κατά την σημερινή συνεδρίαση, ελλείψει στήριξης από τις ευρωπαϊκές αγορές, κάνει λόγο η Marfin Analysis, η οποία εκτιμά πως, πέραν του τραπεζικού κλάδου, ενδιαφέρον θα υπάρξει και για τις μετοχές των εταιρειών που ανακοίνωσαν χθες αποτελέσματα (ΕΛΠΕ, Motor Oil, Φουρλής)

Σταθεροποιητικό άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών αναμένει για σήμερα η Proton Bank, η οποία εκτιμά πως παρόμοιο θα είναι το ξεκίνημα και στην Σοφοκλέους, με τους επενδυτές να επικεντρώνουν την προσοχή τους στα αποτελέσματα που ανακοίνωσαν χθες ΕΛΠΕ, Motor Oil και Φουρλής.

Σε αρνητικό πεδίο εκτιμά η Eurobank Sec ότι θα κινηθεί η Σοφοκλέους, εν μέσω αρνητικού κλίματος στις διεθνείς αγορές.

Χθες ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με πτώση της τάξης του 3,4% στις 1.544 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 106 εκατ. ευρώ, αναφέρει η Marfin Analysis.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v