Εθνική Sec: Η νέα λίστα με τις κορυφαίες επιλογές

O ΟΤΕ αντικαθιστά την Alpha Bank στη λίστα με τις κορυφαίες επιλογές της Εθνικής Sec, όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή σε έκθεσή της (02/12) όπου προχωρά σε επισκόπηση των αποτελεσμάτων γ' τριμήνου.

Εθνική Sec: Η νέα λίστα με τις κορυφαίες επιλογές
O ΟΤΕ αντικαθιστά την Alpha Bank στη λίστα με τις κορυφαίες επιλογές της Εθνικής Sec, όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή σε έκθεσή της (02/12) όπου προχωρά σε επισκόπηση των αποτελεσμάτων γ' τριμήνου στην ελληνική αγορά.

Ακόμη, οι κορυφαίες επιλογές της Εθνικής Sec περιλαμβάνουν τις μετοχές: Τραπεζα Κυπρου, ΟΤΕ, Μέτκα και Motor Oil. Όπως αναφέρει, συνεχίζει να προτιμά αμυντικές μετοχές που διαπραγματεύονται σε ελκυστικές τιμές.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα γ' τριμήνου, η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι οι θετικές εκπλήξεις υπερέβησαν τις αρνητικές, με τον κλάδο πετρελαίου και φυσικού αερίου να υπερβαίνει τις προσδοκίες και τον κλάδο των κατασκευών να παραμένει αδύναμος για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο.

Η Εθνική Sec. επισημαίνει ωστόσο ότι οι εκπλήξεις εξηγούνται εν μέρει από τις ιδιαίτερα συντηρητικές εκτιμήσεις των αναλυτών.

Αναφερόμενη στα μεγέθη των τραπεζών, η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι τα αποτελέσματα ήταν αδύναμα κυρίως λόγω χαμηλότερων εσόδων και υψηλών επιπέδων μη εξυπηρετούμενων δανείων. 
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v