ΜΟΗ: Θετικές εκτιμήσεις Merrill Lynch - Jefferies

Θετική είναι η εκτίμηση της Merill Lynch και της Jefferies για την μετοχή της Motor Oil. Οι χρηματιστηριακές αναφέρουν ότι η Motor Oil ενδέχεται να ευνοηθεί από μια στροφή της αγοράς προς τις βαρύτερες ποικιλίες πετρελαίου.

ΜΟΗ: Θετικές εκτιμήσεις Merrill Lynch - Jefferies
Θετική είναι η εκτίμηση της Merrill Lynch και της Jefferies για την μετοχή της Motor Οil σε έκθεση τους με ημερομηνία 14 Απριλίου. Οι οίκοι αναφέρουν ότι η Motor Οil ενδέχεται να ευνοηθεί από μια στροφή της αγοράς προς τις βαρύτερες ποικιλίες πετρελαίου.

Η Merrill Lynch θέτει την τιμή-στόχο της μετοχής της Motor Oil στα 10,1 ευρώ και την σύσταση σε buy. Στην έκθεση της η Merrill Lynch τονίζει ότι παρά τις προκλήσεις που θέτουν στον κλάδο οι γεωπολιτικές αναταραχές, η Motor Oil αποτελεί μια καλή επιλογή γιατί μπορεί να επωφεληθεί από τα αποθέματα σε βαρύτερες ποικιλίες πετρελαίου και τους σταθμούς της Shell.

Στην έκθεση της η Jefferies αναφέρει ότι η Motor Oil ενδέχεται να επωφεληθεί από μια στροφή της αγοράς προς τις βαρύτερες ποικιλίες πετρελαίου. Η Jefferies θέτει τιμή-στόχο της μετοχής της Motor Oil στα 12 ευρώ και την σύσταση σε buy.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v