Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς ΑΕΠΕΥ: Ολοκληρώθηκε roadshow στο Λονδίνο

Συνέδριο με τη συμμετοχή 15 εληνικών, 25 τουρκικών και 9 αιγυπτιακών εταιρειών ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Λονδίνο. Το συνέδριο οργανώθηκε από την Πειραιώς ΑΕΠΕΥ σε συνεργασία με τις IS Investment και CI Capital.

Πειραιώς ΑΕΠΕΥ: Ολοκληρώθηκε roadshow στο Λονδίνο
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο το 3o ετήσιο "Hidden Riches of the Mediterranean Conference" με την συμμετοχή τελικών θεσμικών πελατών από το Λονδίνο και την Ηπειρωτική Ευρώπη.

Την ημερίδα οργάνωσαν η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ με την IS Investment από την Τουρκία και την CI Capital από την Αίγυπτο.

Συνολικά, συμμετείχαν πάνω από 70 διαχειριστές από διαφορετικά αμοιβαία κεφάλαια και συνταξιοδοτικά ταμεία, ενώ πραγματοποιήθηκαν πάνω από 300 κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τις διοικήσεις των εταιρών.

Στο συνέδριο συμμετείχαν 15 ελληνικές (Πειραιώς ΑΕΠΕΥ), 25 τουρκικές (IS Investments), και 9 Αιγυπτιακές εταιρίες (CI Capital).

Οι ελληνικές εταιρίες που συμμετείχαν ήταν οι Τράπεζα Πειραιώς, ALPHA Τράπεζα, Τραπεζα Κυπρου, ΟΠΑΠ, Titan, Motor Oil, Ελληνικά Χρηματιστήρια, Jumbo, Frigoglass, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Terna Energy, Ιντραλότ, Lamda Development, Forthnet και S&B Βιομ/κα Ορυκτά.
 
Για τις Ελληνικές εταιρείες υπήρξε συγκεκριμένο ενδιαφέρον και πραγματοποιήθηκαν 85 κατ' ιδίαν συναντήσεις.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε γεύμα εργασίας στο οποίο οι Πρόεδροι των Χρηματιστηρίων Αθήνας, Κωνσταντινούπολης και Καϊρου πραγματοποίησαν παρουσιάσεις για τις προοπτικές του κάθε Χρηματιστηρίου παρουσία διεθνών θεσμικών επενδυτών και διεθνών μέσων ενημέρωσης.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης παρέθεσε συνεντεύξεις για την ελληνική αγορά σε εκπροσώπους διεθνών μέσων ενημέρωσης, όπως ενδεικτικά: Bloomberg, CNBC, Reuters, Hurriyet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v