Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για hellas online

Εν αναμονή ανακοινώσεων από την εταιρεία, το ΧΑ αποφάσισε την αναστολή διαπραγμάτευσης.

Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για hellas online

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, με στόχο την προστασία των επενδυτών και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας hellas online από σήμερα 22.8.2014 και έως ότου η εταιρεία ενημερώσει επαρκώς το επενδυτικό κοινό σχετικά με δημοσιεύματα.

Σημειώνεται πως η εταιρεία φέρεται να είναι κοντά στην τελικά συμφωνία για την εξαγορά του ποσοστού (57,242%) που ελέγχει η Intracom Holdings στη Hellas On Line (HOL) από τη Vodafone.

Τις σχετικές πληροφορίες τις είχε μεταδώσει στα τέλη Ιουλίου το Euro2day.gr. Όπως ανέφερε δεν πρόκειται για την… πρώτη φορά που κυκλοφορούν οι πληροφορίες ότι το ντιλ έκλεισε, καθώς φέρεται να είναι κλεισμένο (στο... ψυγείο) από καιρό. 

Η συμφωνία, λένε οι ίδιες πηγές, θα περιλαμβάνει και το ποσοστό (17,917%) που ελέγχει στη HOL η World Equities Investments Holdings που φέρεται να είναι συμφερόντων του Σωκρ. Κόκκαλη. Και θα συνοδευτεί από δημόσια πρόταση για το σύνολο των μετοχών, με τον βρετανικό όμιλο να έχει βάλει ως στόχο την έξοδο της HOL από το χρηματιστήριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v