Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βρετανία: "Ανοίγει" εσπευσμένα η Βουλή

Ο πρωθυπουργός κ. David Cameron κάλεσε τους βουλευτές της χώρας να επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης στη Γηραιά Αλβιώνα και της επέκτασης των ταραχών σε πολλές πόλεις.

Βρετανία: Ανοίγει εσπευσμένα η Βουλή
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας κ. David Cameron κάλεσε τους βουλευτές της χώρας να επιστρέψουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης στη Γηραιά Αλβιώνα και της επέκτασης των ταραχών σε πολλές πόλεις.

"Πρόκειται για εγκληματικές ενέργειες, απλά και ξεκάθαρα", δήλωσε ο κ. Cameron μιλώντας σε δημοσιογράφους, αφού ο ίδιος επέστρεψε εσπευσμένα από τις διακοπές του στην Ιταλία, και συμπλήρωσε: "Ο κόσμος δεν πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να αποκαταστήσουμε την τάξη στους δρόμους της Βρετανίας".

Παράλληλα, ανακοίνωσε πως ανακαλείται το κοινοβούλιο της χώρας, καλώντας τους βουλευτές να επιστρέψουν από τις θερινές τους διακοπές για μία ημέρα. Την Πέμπτη, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας θα μιλήσει στη Βουλή για το θέμα των ταραχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v