Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΗΠΑ: e-shopping από το 56% των Αμερικανών τη Cyber Monday

Οι καταναλωτές θα συνεχίσουν τα ψώνια τους από Δευτέρα με διάθεση να ξοδέψουν περισσότερα από αυτά που έδωσαν για ψώνια πέρυσι. «Ανάλυσέ το» κάνουν οι ειδικοί στην αμερικάνικη αγορά με τα «do» και «don't» για κάθε μέρα.

ΗΠΑ: e-shopping από το 56% των Αμερικανών τη Cyber Monday

Και μετά τη μαύρη Παρασκευή, έρχεται η Cyber Monday...

Φέτος, σύμφωνα με το CNBC, το 56% των Αμερικανών σχεδιάζει να κάνει τα ψώνια του online στις 27 Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα ή αλλιώς Cyber Monday, την ώρα που πέρυσι ήταν μόλις 39%.

Οι Αμερικανοί δείχνουν «ανεβασμένη» διάθεση και όρεξη για να ξοδέψουν περισσότερα φέτος. Κατά μέσο όρο, οι καταναλωτές θα δώσουν 205 δολάρια για δώρα τη Δευτέρα, από 130 δολάρια το 2016, σύμφωνα με την ιστοσελίδα RetailMeNot.

Το 40% των Αμερικανών σκοπεύουν να αγοράσουν ρούχα τη Δευτέρα, μετά την ημέρα των ευχαριστιών. Και αυτό είναι καλό, αφού οι ειδικοί της λιανικής συμφωνούν ότι αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εκπτώσεις της περιόδου.

Συμβουλεύουν δε, να αποφύγει ο κόσμος τις αγορές τις αγορές κοσμημάτων, παιχνιδιών, smartphones, ηλεκτρονικών ειδών και εξοπλισμό για το γυμναστήριο, καθώς είτε είναι πιο οικονομικά στη black Friday, είτε έχουν καλύτερες εκπτώσεις σε άλλες περιόδους, μέσα στη χρονιά. 

Νωρίτερα πάντως, οι ειδικοί έδιναν τα «φώτα» τους για το τι πρέπει να κάνουν οι καταναλωτές σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v