Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ντροπή του ΚΚΕ και οι λαθρομετανάστες

Μην ασχολείστε με τρομοκρατία, ακάλυπτες επιταγές, εγκληματικότητα κ.λπ. Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάς είναι η λαθρομετανάστευση. Κι ακολουθεί η κακή πορεία της εθνικής μπέιζμπολ!

  • του Πάτροκλου Κουδούνη
Η ντροπή του ΚΚΕ και οι λαθρομετανάστες
Tην προηγούμενη εβδομάδα, ελαφρώς χαριτολογώντας, είχα γράψει ότι το ΚΚΕ είναι σοβαρό και τίμιο κόμμα. Δυστυχώς το κόμμα έκανε ό,τι μπορούσε για να με διαψεύσει.

Αφορμή για την αλλαγή της γνώμης μου είναι η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ σχετικά με τη χθεσινή στυγνή δολοφονία του άτυχου αστυνομικού και πατέρα δύο ανηλίκων.

Ιδού λοιπόν πώς επέλεξε να σχολιάσει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα το ΚΚΕ: "Ο ελληνικός λαός πρέπει να προβληματιστεί για το ποιοι ωφελούνται από αυτές τις ενέργειες και ποιοι τις αξιοποιούν για να δικαιολογήσουν την εφαρμογή, των προαποφασισμένων στην Ε.Ε. και σε άλλα ιμπεριαλιστικά κέντρα, τρομοκρατικών νόμων και την ισχυροποίηση των κατασταλτικών μηχανισμών, που στρέφονται κατά των λαϊκών δικαιωμάτων και του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Η λαϊκή επαγρύπνηση και η κλιμάκωση της πάλης κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και των πολύμορφων μηχανισμών που την υπηρετούν είναι η καλύτερη απάντηση σε κάθε είδους και μορφή προβοκάτσιας και αντιλαϊκών σχεδιασμών".

Ντροπή σας!

Το μόνο που καταφέρατε ήταν να δώσετε τον ορισμό της κοινωνικής αναλγησίας.

Δεν είμαι σίγουρος αν το έχετε καταλάβει, αλλά το υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα της χώρας είναι η... λαθρομετανάστευση! Κυρίως μετά τις ευρωεκλογές...

Μην παρασύρεστε από επιπόλαια ακούσματα σχετικά με άλλα θέματα επικαιρότητας! Μη δίνετε σημασία στο 1,3 δισ. ευρώ ακάλυπτων επιταγών στο πρώτο 5μηνο του έτους! Ούτε στην εξοργιστική ανικανότητα του κράτους να προστατέψει τα ελάχιστα δάση που απέμειναν...

Αγνοείστε επιδεικτικά τα σοβαρά προβλήματα καθημερινότητας (εγκληματικότητα, υγεία, Τούρκους κ.λπ.) και ασχοληθείτε μόνο με την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς αυτής λαίλαπας που εξευτελίζει καθημερινώς τον μέσο Έλληνα οδηγώντας τον στη φτώχεια και στην ανασφάλεια! Τη λαθρομετανάστευση!

Είναι προφανές ότι πάλι μας παρασύρουν. Αυτό το περίεργο "ζευγάρι" πολιτικής και δημοσιογραφίας ¨-μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε- είναι ικανό να αποπροσανατολίσει τους Έλληνες σε τέτοιον βαθμό ώστε την ώρα που οι Τούρκοι θα ανακοινώνουν τη δημιουργία αυτόνομου κράτους στη Θράκη, εμείς να ασχολούμαστε με το αν είχε περιποιηθεί το μπικίνι της η Έλενα Παπαρίζου το βράδυ της Γιουροβίζιον.

Δεν είναι βέβαια όλοι ίδιοι. Υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί που επαναφέρουν την ορθή ατζέντα προβλημάτων: οι πραγματιστές, οι αγνοί εκπρόσωποι του λαού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του είδους, ο γνωστός "ψιλοαντάρτης" βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Μανώλης, o οποίος με επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό ζήτησε αλλαγή ονόματος, προσώπων και συμβόλων. Μα καλά, αυτός ο άνθρωπος πλάκα μας κάνει ή δεν καταλαβαίνει τίποτα;

Δηλαδή επειδή εσύ είσαι εκτός κυβερνητικού παιχνιδιού, μας ζητάς (απαντώ σαν βουλευτής της Ν.Δ.) να αλλάξουμε τα πάντα για να μην ενοχλούμε την αισθητική σου; Όχι, αγαπητέ φίλε! Αν δεν σου αρέσει το "μαγαζί" μας, πήγαινε φτιάξε ένα δικό σου. Και τέλος πάντων, εμείς είμαστε κόμμα comme il faut, αστικό. Αν συνεχίζει να εμφανίζεσαι με κοντομάνικα μπλουζάκια στιλ Αλέφαντου, δεν θα πας μπροστά, ό,τι και να λες.

Στην κυβερνητική παράταξη πάντως, δύο υπουργοί φαίνεται να ξεχωρίζουν αυτή τη στιγμή: ο "αντιπρόεδρος" κ. Γιώργος Σουφλιάς και ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Διαφωνώ βέβαια αφάνταστα με την απόφασή του να χρεώνει το εισιτήριο του μουσείου της Ακρόπολης μόνο 1 ευρώ(!) και όχι 10 παραδείγματος χάρη. Εδώ ο άλλος πάει και δίνει 20 και 30 ευρώ για να δει τον Πανιώνιο ή τον Ατρόμητο κι εμείς βάζουμε είσοδο 1 ευρώ σε αυτό το υπερμνημείο πολιτισμού; Για να δούμε όμως... Κάπου θα το πηγαίνει κι ο Αντωνάκης...

Τώρα που αναφέρθηκα σε εισόδους και σε εισιτήρια, επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα tip για να περάσετε κάποιες ώρες ευχάριστα στον Αστέρα δωρεάν.

Επιβεβαίωσα προσφάτως ότι βάσει του αστικού κώδικα κανένας δεν μπορεί να εμποδίσει την πρόσβαση στον αιγιαλό. Πιο συγκεκριμένα, αν πάτε στην παραλία του Αστέρα και δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε να πληρώσετε εισιτήριο γιατί δεν προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε τα facilities που παρέχει η επιχείρηση (ξαπλώστρες, ομπρέλες, τουαλέτες κ.λπ.), τότε είναι υποχρεωμένοι να σας αφήσουν να περάσετε. Δοκιμάστε το! Έχει πλάκα να σοκάρεις τους θρασείς, τους παράνομους και τους αδαείς...

[email protected]


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v