Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 24 2013

H ΙCAP, ο υπουργός και ο... Μητσικώστας

Εγινε προχθές το βράδυ σε γνωστό κέντρο των βορείων προαστίων της Αθήνας η απονομή των βραβείων της ICAP σε 43 εταιρείες-ηγέτες.

Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της ICAP της οποίας ηγείται ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, της μοναδικής ελληνικής εταιρείας που έχει άδεια να αξιολογεί την πιστοληπτική ικανότητα των εγχώριων εταιρειών.

Στη τελετή παραβρέθηκε και μίλησε ο υπουργός ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης που έδωσε και μια αποκλειστική είδηση όπως ο ίδιος ανέφερε στο ακροατήριο. Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, θα υπάρξει μπαράζ θετικών εκθέσεων για την Ελλάδα το επόμενο διάστημα.

Όμως, την παράσταση φαίνεται ότι έκλεψε ο Μητσικώστας.

Οσο κι αν ακούγεται περίεργο, ο γνωστός γελωτοποιός παρέδωσε βραβεία σε εκπροσώπους εταιρειών παριστάνοντας πολιτικούς όπως ο κ. Μητσοτάκης κ.τλ.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία σχολιάστηκε από παρευρισκόμενους που δεν την βρήκαν τόσο διασκεδαστική αν κρίνουμε απ' αυτά που μας μετέφεραν.

Εντύπωση έκανε επίσης η βράβευση της Eurobank Ηousehold Lending AE, θυγατρική της ομώνυμης τράπεζας, που έχει πρωταγωνιστήσει σε καταναλωτικά και άλλα δάνεια προς ιδιώτες τα τελευταία χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v