Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests
JOHN STUART MILL (1806-1873)
English Philosopher in Representative Government

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 18 2016

To ISDA αποχαιρέτησε τον Χατζηνικολάου της Τράπεζας Πειραιώς

Με μια θερμή ανακοίνωση, τo International Swaps and Derivatives Association (ISDA) αποχαιρέτησε τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλό του Γιώργο Χατζηνικολάου πριν λίγες μέρες.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση, ο Χατζηνικολάου θα αφήσει το ISDA στο τέλος της χρονιάς, για να επικεντρωθεί στο νέο του ρόλο ως προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς, της μεγαλύτερης τράπεζας της Ελλάδος.

Ο κ. Χατζηνικολάου ανέλαβε καθήκοντα αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου στο ISDA τον Ιούλιο του 2007 και μετά από μια διετή θητεία ως αντιπρόεδρος της ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και κατόπιν διευθύνων της TBANK, επανήλθε τον Αύγουστο του 2011.

Ο ίδιος, τονίζει η ανακοίνωση, ήταν επικεφαλής του ISDA Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Ο Scott O'Malia, διευθύνων σύμβουλος του ISDA, ευχαρίστησε τον κ. Χατζηνικολάου για την πολύτιμη συνεισφορά του στην Ενωση και τα μέλη της, σε μια εποχή σημαντικών αλλαγών στο ISDA.

Να ευχηθούμε λοιπόν κι εμείς καλή επιτυχία στον κ. Χατζηνικολάου, για τον οποίο οι εν Ελλάδι κατά καιρούς συνεργάτες του έχουν μόνο καλά λόγια να πουν.

Όμως, τόσο αυτός, όσο και ο νέος διευθύνων της Τράπεζας Πειραιώς θα κριθούν από το έργο τους και πιο συγκεκριμένα την επίτευξη των στόχων για τα προβληματικά δάνεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v