Κέρδη 10% για το Χρηματιστήριο το 2014

Πέμπτη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση για το ΧΑ. Στο υψηλό ημέρας έκλεισαν Alpha Bank, Coca Cola ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΟΛΠ και ΟΤΕ. Υπεραπέδωσαν Εθνική, MIG, Εurobank Properties. Κατά 5,7 δισ. αυξήθηκε η κεφαλαιοποίηση της αγοράς σε 4 συνεδριάσεις.

Από το εντυπωσιακό στο εντυπωσιακότερο κινείται το Ελληνικό Χρηματιστήριο, με τους αγοραστές να διευρύνουν το ανοδικό σερί και τον τζίρο να βαίνει αυξανόμενος.

Δεν θα ήταν υπερβολή να υποστηριχθεί ότι η τέταρτη συνεδρίαση της χρηματιστηριακής χρονιάς ήταν από αυτές "που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα", καθώς παρατηρήθηκε σημαντική διεύρυνση του αγοραστικού ενδιαφέροντος, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την τελική αναλογία ανοδικών - πτωτικών μετοχών, η οποία πλησίασε το 3 προς 1 (!)

Στις τέσσερις θετικές συνεδριάσεις του τρέχοντος έτους ο Δείκτης σημειώνει αθροιστικά κέρδη 10,04%, ενώ στις πέντε συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις που έχει καταγράψει τα αθροιστικά κέρδη φθάνουν στο 10,48%.

Από την άλλη το σημερινό κλείσιμο είναι νέο υψηλό των τελευταίων 30 μηνών, με το αμέσως υψηλότερο να έχει σημειωθεί στις 22/7/2011 (1286,15 μονάδες).

Δεκαεπτά μετοχές και ένα αμοιβαίο κεφάλαιο έκλεισαν σε νέα υψηλά 52 εβδομάδων και όχι μόνο και πιο συγκεκριμένα οι Βογιατζόγλου, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Ελλάκτωρ, ΕΧΑΕ, Ιασώ, Ικτίνος, FHL Κυριακίδης, Μυτιληναίος, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Σαράντης, Τιτάν (προν.), Autohellas, Fourlis, Jumbo, Kleeman, MLS και το αμοιβαίο NBGAM ETF Γενικός Δείκτης Χ.Α.

Από εκεί και πέρα, ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, αναρριχήθηκε μέχρι τις 1281,36 μονάδες (+3,5%), στις 17.00 βρέθηκε στις 1279,38 (+3,34%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών έκλεισε στις 1279,41 μονάδες με τελικά κέρδη 3,34%.

Ξεκινώντας από τις μετοχές του FTSE25, αξίζει να σημειωθεί ότι το τελικό κλείσιμο βρήκε με αγοραστές μόνο τους ΟΠΑΠ και ΔΕΗ.

Μόνιμα με θετικό πρόσημο κινήθηκαν οι Alpha Bank, MIG, Eurobank Properties, Intralot, Jumbo, Frigoglass, Εθνική, Πειραιώς, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Ελλάκτωρ, Μέτκα, ΟΛΠ, ΟΤΕ και Τιτάν.

Μέσω των δημοπρασιών, στο χαμηλό ημέρας έκλεισε ο τίτλος της ΔΕΗ και στο υψηλό ημέρας οι Alpha Bank, EEE, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΟΛΠ και ΟΤΕ.

Συνεχίστηκε η σταδιακή αύξηση του τζίρου (ο υψηλότερος των τελευταίων επτά συνεδριάσεων) που έφθασε τα 165,7 εκατ. (η πρώτη ώρα συναλλαγών ξεπέρασε τα 34,8 εκατ. και προϊδέασε για κάτι ακόμα εντυπωσιακότερο), από τα οποία τα 20,2 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΜΟΗ, ΤΙΤΚ, ΦΦΓΚΡΠ, ΜΠΕΛΑ, ΠΕΙΡΤΠ, ΜΕΤΚ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, ΑΡΑΙΓ).

Τουλάχιστον αξιοπρόσεκτος ο συγκεντρωτισμός, καθώς μόλις 12 τίτλοι (ΟΤΕ, ΠΕΙΡ, ΟΠΑΠ, ΜΠΕΛΑ, ΑΛΦΑ, ΕΤΕ, ΑΛΦΑΤΠ, ΔΕΗ, ΕΧΑΕ, ΜΟΗ, ΜΥΤΙΛ, ΦΦΓΚΡΠ) απέσπασαν το 75% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

--Απόστολος Μάνθος

Η επανείσοδος του Γενικού Δείκτη πάνω από τον απλό κινητό μέσο των 50 ημερών, στις 1170 μονάδες,  με το θετικότατο ανοδικό candlestick στη πρώτη συνεδρίαση του έτους έβαλε τις βάσεις για την επαναφορά του Δείκτη σε βραχυχρόνιο  ανοδικόmomentum ωθώντας τον πάνω από τη ζώνη αντίστασης των 1215 με 1235 μονάδων, τονίζει ο Απόστολος Μάνθος.
 
Η απελευθέρωση του Δείκτη από τα "δεσμά" των  1235 μονάδων, ειδικότερα εάν επιβεβαιωθεί στις επόμενες συνεδριάσεις διατηρώντας τον  πάνω από τις 1220 μονάδες και αυξάνοντας το τζίρο συναλλαγών, θα βάλει ως πρωτεύοντα ανοδικό στόχο τις 1280 μονάδες και ως δευτερεύοντα την ισχυρή μεσομακροπρόθεσμη αντίσταση των 1315 μονάδων, δίνοντας έτσι συνέχεια στο κυματισμό, που μόλις ξεκίνησε μετά τη διαφυγή από το μεγάλο πλαγιοσταθεροποιητικό σχηματισμό των 120 περίπου μονάδων μεταξύ των 1100 και των 1220 μονάδων, όπου έπαιρνε τιμές ο Γενικός Δείκτης από τα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου.
 
Έντονη  διαγραμματική ανησυχία θα προκληθεί μόνο με την πραγματοποίηση μιας  γρήγορης πτωτικής καταστρατήγησης  του ψυχολογικού επιπέδου των 1200 μονάδων, καθώς θα μας δημιουργούσε την υποψία πρόκλησης ενός  επικίνδυνου "Bull trap" στην περιοχή των 1250 μονάδων.
 
Σε επίπεδα τιμών Αυγούστου του 2011 εισέρχεται ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης. Πιθανή επιβεβαιωμένη (δύο- τρεις μέρες φίλτρο) διάτρηση των 416 μονάδων θα ανοίξει το δρόμο για πολύ πιο υψηλότερα επίπεδα βάζοντας ως αρχικό στόχο τις 450 μονάδες. Άξιο αναφοράς είναι  και το διαγραμματικό στοιχείο της μη υπαρκτής ισχυρής  αντίστασης μεταξύ των 416 με 500 μονάδων, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι εξαϋλώθηκε κατά την έντονη πτωτική κίνηση της περιόδου Ιουλίου – Αυγούστου του 2011.
 
Εδώ η διατήρηση της υπάρχουσας βραχυχρόνιας ανοδικής κίνησης είναι περισσότερο συνυφασμένη  με το καθοδικό "απυρόβλητο"  του απλού κινητού μέσου των 50 ημερών (387 μονάδες) παρά με το όριο των 400 μονάδων, σύμφωνα με την άποψη του υπεύθυνου του τμήματος τεχνικής ανάλυσης και επενδυτικής κατεύθυνσης της Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ.
 
--Σέργιος Μελαχροινός
 
Θετική έκπληξη αποτελεί το έντονα ανοδικό ξεκίνημα της νέας χρηματιστηριακής χρονιάς, το οποίο συνδέεται με αυξανόμενο όγκο συναλλαγών, απόρροια "εισαγόμενων" εντολών αγοράς οι οποίες επικεντρώνονται στο Τραπεζικό ταμπλώ και στις περισσότερες από τις υπόλοιπες μετοχές του FTSE25, επισημαίνει ο Σέργιος Μελαχροινός.
 
Φαίνεται ότι η ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα, προοιωνίζει πολιτική σταθερότητα μέχρι τις Ευρωεκλογές του Μαïου, ενώ οι ξένοι επενδυτές εκτιμούν ότι η Ελληνική Κυβέρνηση θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την προεδρία της Ε.Ε. για να προωθήσει σημαντικά ζητήματα, όπως την βιωσιμότητα του Ελληνικού χρέους.
 
Η επιτυχής έξοδος της Ιρλανδίας στις Αγορές, πιέζει τα spreads στα ομόλογα του Ευρωπαϊκού Νότου. Η απόδοση του Ελληνικού 10ετους υποχωρεί στο 7,7%, δημιουργώντας συγκρατημένη αισιοδοξία για πιθανή περαιτέρω αποκλιμάκωση η οποία θα βοηθούσε τις εταιρικές ομολογιακές εκδόσεις και την επαναδανειοδότηση της Χώρας από τις Αγορές.
 
Τα παραπάνω δεδομένα δημιουργούν διάθεση ανάληψης αυξημένου ρίσκου για τα ξένα χαρτοφυλάκια, καθώς η έκθεσή τους σε Ελληνικές μετοχές παραμένει πολύ μικρή σε σύγκριση με την συνολική αξία των χαρτοφυλακίων τους.
 
Η τεχνική εικόνα δείχνει πως η ανοδική διάσπαση, με αυξημένο όγκο, των 1250 μονάδων για τον Γενικό Δείκτη και των 410 μονάδων για τον FTSE25, θα μπορούσε να οδηγήσει προς τις 1400 και 460 μονάδες, αντίστοιχα.
 
Από την άλλη, παρά την αισιόδοξη εικόνα που δείχνει το εγχώριο χρηματιστηριακό ταμπλώ, οι επενδυτές δεν θα πρέπει να παραβλέψουν τον κίνδυνο της εύθραυστης πολιτικής ισορροπίας, όπως και τον κίνδυνο υποτροπής της μακροοικονομικής εικόνας.
 
Επίσης και σύμφωνα με την άποψη του αναλυτή της Solidus Sec., σημαντικό ρόλο για την συνέχιση της ανοδικής τάσης θα παίξουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα του ελέγχου της BlackRock, τα οποία θα αποτυπώσουν τις κεφαλαιακές ανάγκες των εγχώριων συστημικών Τραπεζών. 

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Με μικτά πρόσημα ολοκλήρωσαν την σημερινή συνεδρίαση οι μεγάλες Ασιατικές Αγορές, μικτή η εικόνα και στην Ευρώπη και στο ξεκίνημα της συνεδρίασης στηνWall Street.
 
Ξεκινώντας από την Ασία, ξεχώρισε το +1,94% του Nikkei, που έστειλε τον Ιαπωνικό δείκτη να κλείσει υψηλότερα των 16120 μονάδων, μετά τις θετικές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Shinzo Abe για την οικονομία.
 
Στην Ευρώπη, ελεγχόμενες πιέσεις σε FTSE100, Stoxx 50, CaC 40, DAX, ενώ κέρδη σημειώνουν και σήμερα Μαδρίτη και Μιλάνο, μετά την νέα ανοδική κίνηση των ομολόγων του Ευρωπαϊκού Νότου και το κλίμα αισιοδοξίας που διαμόρφωσε η πανηγυρική επιστροφή της Ιρλανδίας στις Αγορές.
 
Επιφυλακτικά ξεκίνησε η συνεδρίαση στο NYSE, παρά τα ενθαρρυντικά στοιχεία που έδειξαν αύξηση της απασχόλησης τον περασμένο μήνα στις ΗΠΑ. Η προσοχή των επενδυτών θα παραμείνει επικεντρωμένη στα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης νομισματικής πολιτικής της Fed, που αναμένεται να προσφέρουν περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τις αγορές ομολόγων και το επερχόμενο "tapering".
 
Η Fed αναμένεται να συνεχίσει το "tapering" και να τερματίσει το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης το 2014, εφόσον η οικονομία αναπτυχθεί σύμφωνα με τις προβλέψεις, δήλωσε ο αξιωματούχος της Κεντρικής Τράπεζας John Williams, επισημαίνοντας ότι η Fed δεν βρίσκεται ακόμα κοντά στην αύξηση των επιτοκίων. Ο κ. Williams εμφανίστηκε αισιόδοξος για το outlook της οικονομίας των ΗΠΑ, προβλέποντας ανάπτυξη με ρυθμό 3% το 2014 και το 2015.

Επιστροφή στο ΧΑ

Επιστρέφοντας στα περισσότερο Ελληνικού ενδιαφέροντος, το "Focus" υποστηρίζει ότι η Ελλάδα επιδιώκει με τρεις τρόπους να επιτύχει του στόχους της: Με απειλές, τεχνάσματα και τακτικισμούς.
 
Όσον αφορά τις "απειλές", το ρεπορτάζ προβάλλει δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου και τις προειδοποιήσεις του για το ενδεχόμενο επικράτησης των αντιευρωπαϊκών δυνάμεων σε περίπτωση που οι Χώρες της Ευρωζώνης δεν προχωρήσουν σε περαιτέρω διευκολύνσεις προς την Αθήνα.
 
"Τέχνασμα" χαρακτηρίζει το περιοδικό την επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος, το οποίο αποδίδει σε "έκτακτους παράγοντες". Περίπου 2,6 δισ. έλαβε η Αθήνα μέσω περίπλοκων τρόπων από τις Κεντρικές Τράπεζες του Ευρωσυστήματος, επισημαίνει το δημοσίευμα, αναφερόμενο στην επιστροφή τόκων προς την Αθήνα από την αγορά ομολόγων. "Χωρίς αυτή τη βοήθεια, οι Έλληνες δεν θα πετύχαιναν πρωτογενές πλεόνασμα το 2013", υπογραμμίζεται.
 
Οι "τακτικισμοί" αφορούν το χρηματοδοτικό κενό ύψους 11 δισ. ευρώ για το 2014 και 2015. "Με λίγα λόγια οι Έλληνες χρειάζονται πάλι χρήματα, εκτός και εάν καταφέρουν να βγουν στις Αγορές. Όμως αυτό εξαρτάται από την περαιτέρω απομείωση του χρέους της Χώρας, σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα", παρατηρεί το Focus.
 
Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ, στα 12,5 από 11 ευρώ δίνει ηIBG, σε έκθεσή της όπου διατηρεί σύσταση "buy".  Η χρηματιστηριακή αποτιμά στο μοντέλο της την αποταμίευση που προκύπτει από την εφαρμογή της εθελούσιας στη μητρική, την κρυμμένη αξία του χαρτοφυλακίου real estate καθώς και το βελτιωμένο προφίλ ρίσκου μετά τις αναβαθμίσεις από S&P και Moody's. 
 
Επίσης, η IBG αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Folli Follie στα 29,4 ευρώ από 28,6 ευρώ προηγουμένως, σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί τη σύσταση "buy".
 
Από εκεί και πέρα και ενώ στις πρώτες τέσσερις συνεδριάσεις του 2014 η κεφαλαιοποίηση του Χ.Α. έχει ενισχυθεί κατά περίπου 5,7 δισ, ασφαλώς το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των τελευταίων συνεδριάσεων και ιδιαίτερα της σημερινής, ήταν η σχετική αύξηση της κινητικότητας σε τίτλους μεσαίας - μικρότερης κεφαλαιοποίησης (πλέον των "γνωστών υπόπτων"), που δεν αποκλείεται να συνεχιστεί, ή ακόμα και να ενταθεί, προερχόμενη από εγχώρια χαρτοφυλάκια που παραμένουν με αυξημένη ρευστότητα και εκτός Αγοράς και θωρούν τις τρέχουσες αποτιμήσεις στις μετοχές του FTSE25, τουλάχιστον "απαιτητικές".
 
Μένοντας στις μετοχές του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης, μεταξύ άλλων ξεχώρισαν το +12,55% της Eurobank Properties και το +6,3% της ΓΕΚΤΕΡΝΑ.
 
Στην περίπτωση της πρώτης, από σήμερα οι μετοχές της εταιρείας διαπραγματεύτηκαν στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην ΑΜΚ με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, με έκδοση 40.260.000 νέων μετοχών, σε αναλογία 0,66 νέα μετοχή για κάθε 1 παλαιά μετοχή, σε τιμή διάθεσης μετοχής € 4,80. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 14/1/2014 έως και 28/1/2014 και η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο Χ.Α. ορίζεται από 14/1/2014 έως και 22/1/2014. Ο τίτλος ξεκίνησε την συνεδρίαση με προσαρμοσμένη τιμή τα 6,93 ευρώ.
 
Στην περίπτωση της ΓΕΚΤΕΡΝΑ εισήχθησαν προς διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές που προέκυψαν μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την είσοδο του στρατηγικού επενδυτή "York Global Finance Offshore BDH (Luxembourg) S.a.r.l.". Πρόκειται για 8.579.680 νέα τεμάχια, ενώ η προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης ήταν στα 3,49 ευρώ.
 
Μετά και την σημερινή συνεδρίαση, σε βραχυπρόθεσμο πτωτικό κανάλι παραμένουν οι τίτλοι της Εθνικής, όσο συνεχίζει να δίνει κλεισίματα χαμηλότερα των 4,26 ευρώ και των Ελληνικών Πετρελαίων όσο συνεχίζει να κλείνει χαμηλότερα των 8,06 ευρώ.
 
Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τρ. Πειραιώς μετά το διακανονισμό των εντολών άσκησης Warrants, ασκήθηκαν συνολικά 603.280 Warrants επί μετοχών έκδοσης της Τράπεζας και κατοχής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Τα ασκηθέντα Warrants αντιστοιχούν σε 2.700.125 κοινές μετοχές, ήτοι το 0,053% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου, με αντίστοιχη αύξηση των εν κυκλοφορία μετοχών (free float). 
 
Προχωρώντας χαμηλότερα του 25αρη, όπου σταδιακά δείχνει να αυξάνεται το ενδιαφέρον, ασφαλώς και η πιο "δικαιολογημένη" ανοδική εκτίναξη αφορούσε την μετοχή της Βογιατζόγλου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισηγμένης, οι μέτοχοι καλούνται σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 29η Ιανουαρίου 2014, προκειμένου να αποφασίσουν, μεταξύ άλλων, την ΑΜΚ κατά το ποσό των 5.819.000,00 Ευρώ, με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού "διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο" και με αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της Εταιρείας κατά 0,92 Ευρώ (από 0,60 Ευρώ σε 1,52 Ευρώ). Και την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 5.819.000,00 Ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της Εταιρείας κατά 0,92 Ευρώ (από 1,52 Ευρώ σε 0,60 Ευρώ) και επιστροφή-καταβολή του αντίστοιχου ποσού στους μετόχους της Εταιρείας. Με βάση το σημερινό κλείσιμο, η αφορολόγητη απόδοση πλησιάζει το 56% (!!!).
 
Από εκεί και πέρα, συνέχισαν ανοδικά οι Fourlis (νέα υψηλά 31 μηνών), MLS (νέα υψηλά 122 μηνών) και τέταρτη συνεχόμενη για ανοδική συνεδρίαση για Ικτίνο, Έλαστρον και Αεροπορία Αιγαίου, με την τελευταία να "τραβάει" υψηλότερα και τηνAutohellas.
 
Επέστρεψαν τα πονταρίσματα για πιθανές μετοχικές ανακατατάξεις, μετά την ΑΜΚ, στην Forthnet, ενώ επτά συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις "μετρούν" οι Ιασώ και Lamda Development, με τους αγοραστές να κινούνται επιθετικότερα στην περίπτωση της πρώτης.
 
Αφυπνίστηκε συναλλακτικά ο Μουζάκης, ενώ η χαώδης διαφορά μεταξύ καθαρής θέσης και τρέχουσας κεφαλαιοποίησης, κινητοποίησε κάποιους αγοραστές στην Τεχν. Ολυμπιακή.

---ΧΠΑ

Έντονα ανοδικών συνεδριάσεων συνέχεια, ενώ νέα άνοδο παρουσίασαν οι συναλλαγές τόσο στο συμβόλαιο του FTSE25, όσο και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (19.036 συμβόλαια).
 
Σχετικά καλύτερη η κίνηση του συμβολαίου, έναντι της υποκείμενης, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να επιστρέψει η υπερτίμηση στο 0,30%.
 
Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 8.699 - 7.723 Ιανουαρίου, 888 Φεβρουαρίου και 88 για τον Μάρτιο - τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα, 421,75) κινήθηκε μεταξύ 410,25 και 422,25 μονάδων.
 
Μειώθηκε ο δανεισμός τίτλων (564.300 Alpha Bank, 32.200 Eurobank Properties), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε ΟΤΕ (2.716), ΔΕΗ (1.159), Alpha Bank (2.560), Εθνική (1.872), Πειραιώς (2.238), Μυτιληναίο (1.927), ΟΠΑΠ (1.266), MIG (1.333), Motor Oil (287), ΓΕΚ (619), Ελ. Πετρέλαια (800), Τέρνα Ενεργειακή (234), Τιτάνα (135), Ελλάκτωρα (136), ΕΧΑΕ (287), Intralot (341), Jumbo (348), Eurobank (184), Frigoglass (120), Μέτκα (132), Σιδενόρ (193).
 
Σύμφωνα με την Alpha Finance, η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του δείκτη FTSE/ASE υποχώρησε στο 34%, με βελτιωμένο όγκο συναλλαγών, στα 2424 δικαιώματα (1962 calls και 462 puts) .
 
Σύμφωνα με το Χ.Α., δεν αναφέρθηκαν “ανοιχτές” πωλήσεις.
 
Επίσης δεν σημειώθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης “ανοιχτών” πωλήσεων.
 
Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Alpha Bank (12.407.722 τεμ.), Εθνική (2.149.130 τεμ.).
 
 

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v