Ξεπούλημα στη Σοφοκλέους

H τραγωδία στην Σταδίου και τα σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας δείχνει να φέρνει επιπρόσθετο χτύπημα στη Σοφοκλέους, καθώς οι δυσάρεστες ειδήσεις κάνουν το γύρο του κόσμου. Ισχυρές οι απώλειες στις τράπεζες.

H τραγωδία στην Σταδίου και τα σοβαρά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας δείχνει να φέρνει επιοπρόσθετο χτύπημα στη Σοφοκλέους . Ισχυρές οι απώλειες στις τράπεζες.

Με τα γεγονότα να αποτελούν πρώτη είδηση στα διεθνή πρακτορεία οι ρευστοποιήσεις σε όλο το εύρος του ταμπλό παίρνουν συστημιική δυναμική με αποτέλεσμα λίγο μετά τις 16.,00 ο ΓΔ να καταγράφει νέα ενδοσυνεδριακά χαμηλά σαφώς χαμηλότερα από εκείνα που είχε καταγράψει στη συνεδρίαση της 28ης Απριλίου.

Η σχεση ανοδικών πτωτικών μετοχών διαμορφώνεται στο 1 προς 10, δεκάδες τίτλο με απώλειες άνω του 6%, ενώ ούτε μια μετοχή από τον Ft 20 διασώζεται με θετικό πρόσημο.

Έως και ασφυκτικές οι απώλειες για EFG (-10,94%) και Πειραιώς (-9,62%), πολύ κοντα και ο Ελλάκτωρ (-9,26%), ενώ μνε πτώση άνω του 7% κινούνται και Τιτάν και του 6% Μυτιλανηίος, ΟΠΑΠ και ΜΙΓ.

Τεχνικά η εικόνα έχει επιβαρυνθεί σημαντικότατα και παραπέμπει σε ξεπούλημα αν οι πωλητές πάρουν επιθετικότερες πρωτοβουλίες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v