Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 20 2009

Βωβός: Μετά τις... φάπες η ενημέρωση!

Βωβός: Μετά τις... φάπες η ενημέρωση!
Επειδή αρκετές φάπες έφαγε χωρίς να μπορεί να διαμαρτυρηθεί, ήρθε η ώρα (νομίζουμε) όπου θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις της με τους αντιρρησίες.

Μιλάμε για την εισηγμένη Μπάμπης Βωβός, της οποίας οι μετοχικές διακυμάνσεις στο ταμπλό θυμίζουν φθινοπωρινές συνεδριάσεις του... 1999!

Μια τελευταία (και μελετημένη) κίνησή της, μόλις χθες, εξέπληξε όλους αυτούς που πίστευαν ότι το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου του ΠΑΟ στον Βοτανικό είχε αποσυνδεθεί από τη διπλή ανάπλαση, λόγω της (ανεπίσημης) απόφασης του ΣτΕ τις προηγούμενες μέρες.

Με εξώδικό της προς το ΥΠΕΧΩΔΕ η ΒΩΒΟΣ ουσιαστικά μπλοκάρει την ανέγερση, απαγορεύοντας την έκδοση των σχετικών αδειών. Μέχρις ότου υπάρξει οριστική απόφαση του ΣτΕ που θα είναι υπέρ των νομίμως κατοχυρωθέντων δικαιωμάτων του, ήτοι την ανέγερση εμπορικού κέντρου με συγκεκριμένο συντελεστή δόμησης, και πάει λέγοντας.

Κι επειδή σίγουρα θα υπάρχουν δημοσιοποιήσεις αντίθετων απόψεων διαφόρων αντιρρησιών, η διοίκηση της εταιρίας προγραμματίζει συνέντευξη Τύπου (καιρός ήταν!) για τη Δευτέρα σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο, όπου θα ρίξει περισσότερο φως στις (επόμενες) κινήσεις της...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v