Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 2 2006

EBEA: Τρεις υποψήφιοι με...”περγαμηνές”!

Συνήθως δεν ασχολούμαστε με εκλογικές διαδικασίες, έστω και αν αυτές είναι εν μέρει μόνον ”πολιτικές”.

Ωστόσο, αυτή την περίοδο βρίσκονται στην τελική ευθεία οι εκλογές στο ΕΒΕΑ (στις 3-4-5 του τρέχοντος μηνός) και με υποψηφίους από τους οποίους κάποιοι εξ αυτών έχουν σχέση με τη... Σοφοκλέους και τις εισηγμένες της.

Οπότε δεν μπορούμε να μην κάνουμε μια αναφορά, μιας και τους ξέρουμε, και μάλιστα καλά.

Ανάμεσά τους ο γνωστός χρηματιστής και πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, ο οποίος -ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με ορισμένες απόψεις του- σίγουρα έχει αναβαθμίσει το κύρος αλλά και την ”παρεμβατικότητα” του συνδέσμου των χρηματιστών, που τα προηγούμενα χρόνια είχε φτάσει στο... ναδίρ!

Στην ίδια διαδικασία όμως συμμετέχει κι ένα ”δίδυμο”, αυτό των... ΚΑΕ.

Ο λόγος για τον κ. Γιώργο Βελέντζα (γενικό διευθυντή της εταιρίας), και τον κ. Χάρη Λαμπρόπουλο (αναπληρωτή γενικό διευθυντή), δύο στελέχη που έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους στον στίβο της αγοράς (ο δεύτερος και στον ίσως εξίσου σκληρό και δύσκολο... πανεπιστημιακό).

Αν μη τι άλλο λοιπόν, μιλάμε για υποψηφίους που μόνον... ανεπάγγελτοι ή άπειροι στα θέματα της επιχειρηματικότητας δεν είναι. Tουναντίον, έχουν συγκεκριμένες ”περγαμηνές” να επιδείξουν.

Κοινό χαρακτηριστικό και των τριών είναι το γεγονός ότι είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό ”Επιχειρηματική Δράση” του κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Y.Γ.: Άσχετο μεν, ενδιαφέρον δε. Στο σχήμα Δαλακούρας - Μαρινάκης - Γ. Αλαφούζος μαθαίνουμε ότι περνά ο ”Ελεύθερος Τύπος” αντί τιμήματος το οποίο, απ’ ό,τι πήρε το αυτί της στήλης, κινείται στην περιοχή των 10 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v