Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 19 2013

«Στα κάγκελα» οι ασφαλιστικοί πράκτορες, κι άρχισαν τις... μπηχτές

«Στα κάγκελα» οι ασφαλιστικοί πράκτορες, κι άρχισαν τις... μπηχτές

Χθεσινό δημοσίευμα του Euro2day.gr αναφερόταν στο δύσκολο καλοκαίρι που θα περάσουν αρκετές εταιρείες ασφαλιστικών πρακτόρων και στο ότι κάποιες από αυτές θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν από την αγορά μέχρι το τέλος του έτους.

Λίγες ώρες μετά, ήρθε η έμμεση επιβεβαίωση του δημοσιεύματος από την ομιλία του γενικού γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου στο πλαίσιο του συνεδρίου Money Conference. 

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου, λοιπόν, μιλώντας για λογαριασμό των ασφαλιστικών διαμεσολαβούντων δήλωσε πως «επιχειρείται γενοκτονία του επαγγέλματος»!

Για τα 900 εκατ. ευρώ που οφείλουν οι διαμεσολαβούντες στις ασφαλιστικές εταιρείες δήλωσε πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα όπου ο ελεγκτής παρεμβαίνει στις σχέσεις συνεργασίας μεταξύ δύο εταιρειών και γενικότερα πως οι διαμεσολαβούντες έχουν μέχρι τώρα ελάχιστα συμβάλει στα λουκέτα των ασφαλιστικών.

Επιπλέον, ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στο ότι ορθώς δρομολογείται κώδικας δεοντολογίας για τους διαμεσολαβούντες, ωστόσο τόνισε πως κώδικας δεοντολογίας θα έπρεπε να υπάρξει και στα άλλα δίκτυα διανομής.

Τέλος, δεν άφησε ασχολίαστο και το περιεχόμενο κάποιων διαφημιστικών καταχωρίσεων για ασφαλιστικά προϊόντα με παραπλανητικό περιεχόμενο…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v