Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 22 2006

ΜΙΝΟΑΝ: To μετοχολόγιο και το κρίσιμο... ”διπλό”!

Τώρα τελευταία, το μετοχολόγιο των Μινωικών έχει κοινά σημεία με... κινούμενη άμμο, με τόσες αλλαγές που επέρχονται άνευ προειδοποίησης.

Εμείς θα σας αναλύσουμε πώς έχει η εικόνα του μετοχολογίου της εταιρίας ως τώρα, σύμφωνα με τις έγκυρες πληροφορίες μας, κι εν συνεχεία θα εξηγήσουμε γιατί αυτή η καταμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία.

Έχουμε και λέμε: Επιχειρήσεις Αττικής (Π. Παναγόπουλος): 13% μετά την αγορά πακέτου, αλλά και μέσω δημοπρασίας των μετοχών του μακαρίτη Σφηνιά από την Εθνική.

Γ. Σαλονίκης (5%), Π. Λασκαρίδης (5,1%), Γκριμάλντι 1,6%, Mytica (σ.σ. δηλαδή ο γνωστός επενδυτής Γ.Τζιβέλης) κάτι λιγότερο του 5%, ξένοι θεσμικοί: μεταξύ 1,5% και 2,5%, Έλληνες θεσμικοί: 7%

Υπάρχει όμως, λένε οι πληροφορίες μας, κι ένα πακέτο μετοχών των Μινωικών που ανήκε κι αυτό στον Σφηνιά και το οποίο βγαίνει σταδιακά σε δημοπρασίες από την Εθνική στην οποία και αποτελούσε ενέχυρο.

Από τις αρχικές λοιπόν 2 εκατομμύρια μετοχές που λέγεται ότι αποτελούσαν το ”πακέτο Σφηνιά”, δημοπρατήθηκαν ήδη 507.000 που πήγαν στον Παναγόπουλο.

Και μένουν τα υπόλοιπα 1,5 εκατ. μετοχές για να οδεύσουν στον… highest bidder!

Το θέμα είναι ποιός θα τις πάρει και... πότε!!! Γιατί ενδέχεται κάθε... ”πόντος” να μετρήσει στο προσεχές μέλλον.

Και τα κομάτια αυτά που... ”έρχονται” αντιπροσωπεύουν πάνω από 2% της εταιρίας.

ΥΓ: Σε όσους δεν το θυμούνται, να θυμίσουμε ότι ο κ. Τζιβέλης έχει επίσης ποσοστά τα οποία ξεπερνούν το 5%, στην ATTICA GROUP, αλλά και στην BLUE STAR!

Σας λέει κάτι αυτό;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v