Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 15 2014

Οι μεταγραφές Πειραιώς- Εθνικής και η διάψευση J&P Άβαξ

Οι μεταγραφές Πειραιώς- Εθνικής και η διάψευση J&P Άβαξ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ο κ. Αδαμόπουλος ανέλαβε, όπως ακούμε, τη θέση του επικεφαλής στρατηγικού σχεδιασμού της Πειραιώς για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε κομβικούς για την οικονομία κλάδους.

Ο κ. Αδαμόπουλος, που μετακόμισε πριν από μερικούς μήνες στην Πειραιώς, θα έχει την ευθύνη της στρατηγικής ανάλυσης και θα προτείνει λύσεις για επιχειρήσεις-κλάδους στον κ. Ηλ. Μίλη, επικεφαλής της υπερδιεύθυνσης μη εξυπηρετούμενων δανείων της Πειραιώς.

Αστακός ο όμιλος Πειραιώς για τη διαχείριση μη εξυπηρετούμενων δανείων.

 

ΕΘΝΙΚΗ: Η κ. Ελ. Μαυρογονάτου ανέλαβε, όπως πληροφορούμεθα, επικεφαλής του Private Banking της Εθνικής, επιστρέφοντας μετά από αρκετό καιρό στα πάτρια εδάφη.

Η κ. Μαυρογονάτου διετέλεσε υψηλόβαθμο στέλεχος του Private Banking σε σειρά ευρωπαϊκών τραπεζών, ενώ από το βιογραφικό της ξεχωρίζει η θητεία της στην Coutts, που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων και τις επενδύσεις της βασίλισσας.

 

J&P Άβαξ: Διαψεύδει κατηγορηματικό κάθε ενδεχόμενο μεταφοράς της έδρας της στο εξωτερικό η J&P Άβαξ.

Κύκλοι της εταιρείας, μιλώντας στη στήλη, διευκρινίζουν ότι ουδέποτε έχει τεθεί θέμα αλλαγής έδρας, εξηγώντας ότι παρερμηνεύθηκε αναφορά στελέχους της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v