Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 22 2014

Σφηνάκια για Αττικής, Λάτση, Epsilon Net και... ΝΕΛ

Σφηνάκια για Αττικής, Λάτση, Epsilon Net και... ΝΕΛ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Τυπικό θέμα είναι η ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας από τον κ. Αλ. Αντωνόπουλο, μέχρι σήμερα επικεφαλής του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Η μετακίνηση του κ. Αντωνόπουλου έχει συμφωνηθεί πολιτικά και επίκειται υπουργική απόφαση που θα τον απαλλάσσει από τα καθήκοντά του στο ΤπΔ.

Εν συνεχεία το Δ.Σ. της Αττικής θα πρέπει να συνεδριάσει για να εγκρίνει την ανάληψη των καθηκόντων του διευθύνοντος συμβούλου.

ΥΓ.: Η χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Αττικής δεν περιελάμβανε στα θέματά της την εκλογή νέου διευθύνοντος συμβούλου.

 

EFG - ΑΘΗΝΑ: Γραφείο αντιπροσώπευσης στην Αθήνα ετοιμάζεται να ανοίξει η EFG International του oμίλου Λάτση για την εξυπηρέτηση των πελατών του private banking.

Το γραφείο θα στελεχωθεί από private bankers που μεταγράφηκαν πρόσφατα στην EFG από τη Eurobank Luxemburg (Λάσκαρη, Κορλίρας) και σηματοδοτεί την άμεση επαναδραστηριοποίηση της EFG στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια.

 

CREDIT SUISSE: Την παρουσία της στην Αθήνα αναβαθμίζει και η Credit Suisse.

Η ελβετική τράπεζα πήρε κάποια από τα στελέχη private banking τα οποία αποχώρησαν επίσης από τη Eurobank Luxemburg ενισχύοντας το εν Αθήναις γραφείο αντιπροσώπευσής της.

 

ΝΕΛ: Νέες φουρτούνες ανέκυψαν για τη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου μετά και την επιθεώρηση που διενεργήθηκε στο πλοίο της, με σημαία Κύπρου, European Express.

Ο έλεγχος, κατόπιν καταγγελίας επιβάτη, έβγαλε σωρό από παραλείψεις και απαγόρευση απόπλου, με αποτέλεσμα να αποκλεισθεί προσωρινά η Σάμος και η ΝΕΛ να πρέπει να αναπληρώσει το European Express στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Σαν να μην έφταναν όμως αυτά, ακούμε ότι οι πιστώτριες τράπεζες αποφάσισαν να ξεκινήσουν το ξεκαθάρισμα του κλάδου από τη ΝΕΛ.

Αν οι πληροφορίες που φθάνουν στα αφτιά της στήλης ισχύουν, τότε εντός των επόμενων ημερών θα ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της εταιρείας, τα πλοία της οποίας ανήκουν ήδη στους πιστωτές της.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ EPSILON NET: O οικονομολόγος και πρόεδρος της εισηγμένης εταιρείας πληροφορικής (στην Εναλλακτική Αγορά) Epsilon Net Γιάννης Μίχος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Αριστοτέλη στη Χαλκιδική.

Μάλιστα, επικράτησε σε πρόσφατες εκλογές που διενήργησε η δημοτική κίνηση Ενωτική Πρωτοβουλία, που αντιτίθεται στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή.

Βασικότερος αντίπαλος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές αναμένεται να είναι ο νυν δήμαρχος Αριστοτέλη Χρήστος Πάχτας...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v