Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 28 2006

ΙΑΤΡΙΚΟ: Αόριστη ”πλειοδοσία” και... ψυχρολουσία!

Τελικά αρχίζουμε και ”βγάζουμε άκρη” όσον αφορά το αν έγινε και τι αφορούσε η περιβόητη πλέον ”πρόταση” της Ιατρικό Αθηνών προς το Ερρίκος Ντυνάν, η οποία έχει καταλήξει σε… ψυχρολουσία για τη διοίκηση της εισηγμένης.

Από την πλευρά του Ντυνάν ανακοινώθηκε εξαρχής και επί λέξει ότι δεν υπήρξε καμία ”συγκεκριμένη” πρόταση. Ωστόσο, περισσότερο φως, μετά από ολίγη… αποκωδικοποίηση, φαίνεται να ρίχνει η νεότερη ανακοίνωση του Ιατρικού.

Διότι στην ανακοίνωση αυτή αναφέρεται μεταξύ άλλων:

”Η πρότασή μας προς το Ίδρυμα ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, υπό προϋποθέσεις και όρους νομιμότητας διατελούσα, για την εξαγορά της ομώνυμης κλινικής ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΥ- με αντίστοιχη δέσμευση – ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ, (σ.σ. τα κεφαλαία δικά μας) διετυπώθη στη συνέχεια των δημόσιων αναφορών, περί επικείμενης πώλησής του”.

Τι καταλαβαίνουμε εμείς από αυτή την… περίτεχνη διατύπωση;

Ότι το Ιατρικό πρέπει να έστειλε στο Ντυνάν (και στην… πολιτική ηγεσία του τόπου!) ένα έγγραφο στο οποίο ”ενημερώνει” ότι προτίθεται να δώσει περισσότερα χρήματα από όσα ΤΥΧΟΝ προσφέρει ή τέλος πάντων… ΘΑ προσφέρει κάποιος άλλος!!!

Κι όπως επίσης αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση της Ιατρικό Αθηνών, τα έγγραφο αυτό διατυπώθηκε και στάλθηκε ”στη συνέχεια των δημοσίων αναφορών περί επικείμενης πώλησής του”…

Τι λοιπόν συνέβη τελικά; Πληροφορήθηκαν στο Ιατρικό ότι μπορεί να πωληθεί το Ντυνάν, κι έσπευσαν να ενημερώσουν ότι θα δώσουν περισσότερα, χωρίς να ξέρουν αν όντως πωλείται, αν υπάρχει υποψήφιος αγοραστής και εν τέλει πόσα… δίνει;

Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, αυτό ακριβώς προκύπτει ότι έγινε!

ΥΓ: Τη νεότερη ανακοίνωση του Ερρίκος Ντυνάν, η οποία πέρα από την σαφή θέση ότι δεν υπήρξε πρόταση οποιουδήποτε τιμήματος, περιλαμβάνει μύδρους και σαφέστατους υπαινιγμούς για τη διοίκηση του Ιατρικού, αλλά και έμμεσες αναφορές στο ρόλο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, μπορείτε να τη διαβάσετε σε άλλη σελίδα του euro2day.gr.

Αξίζει τον κόπο μια και είναι πλέον προφανές ότι η υπόθεση αυτή θα έχει και συνέχεια. Διότι το Ντυνάν ”υπόσχεται” και… συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τις γιορτές, για το ίδιο θέμα!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v