Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 2 2002

Νέα μείωση στόχου για την Alpha Bank

Ο Χαμαιλέων σας ενημέρωσε χθες για τη μείωση της τιμής στόχου που έχει θέσει το τμήμα ανάλυσης της Marfin Ελληνικής για την Alpha Bank, από 13,9 σε 13,6 ευρώ κατόπιν της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων εξαμήνου της τραπέζης, αλλά και του σχετικού conference call.

Mε μία μέρα καθυστέρηση ακολούθησε το... ”ραπόρτο” της Π & Κ, όπου επίσης μειώνεται η τιμή στόχος, από τα 13 ευρώ, στα 12,8 ευρώ, τιμή σαφώς κατώτερη από την τρέχουσα.(η μετοχή έκλεισε στα 13,46 την Πέμπτη).

Ωστόσο, ο χαρακτηρισμός που δίνει η Π & Κ στη μετοχή παραμένει market perform, ενώ στο κείμενο καθίσταται σαφές, ότι η αιτία για τον χαρακτηρισμό αυτό εστιάζεται στην ελκυστικότητα της Alpha ως take over tarket!

Υ.Γ. Σημειώστε επίσης, ότι η ίδια χρηματιστηριακή συστήνει buy για την εταιρία Autohellas με τιμή στόχο τα 7,88 ευρώ (έκλεισε την Πέμπτη στα 6,18 ευρώ) επικαλούμενη, μεταξύ άλλων, τη μακροπρόθεσμη αύξηση των εργασιών στον τομέα του leasing, που αναμένεται να αντισταθμίσει την παρατηρούμενη ”πίεση” ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Υ.Γ.2 Είναι ίσως ενδιαφέρον ότι, έως στιγμής, η συγκεκριμένη μετοχή παρουσιάζει καλύτερη απόδοση σε σχέση με το Γενικό Δείκτη, κατά σχεδόν 10%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v