Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 29 2014

Σφηνάκια για Χαϊδεμένο, ασφάλειες και... κλινικάρχες

Σφηνάκια για Χαϊδεμένο, ασφάλειες και... κλινικάρχες

ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ. Ακούγεται πως θα δοθεί προς πώληση περίπου το 4% των μετοχών της Χαϊδεμένος. Συγκεκριμένα, λέγεται πως συστημική τράπεζα θα βγάλει προς εκποίηση κάπου 320.000 τίτλους της εισηγμένης προς το τέλος Σεπτεμβρίου. Οι μετοχές είναι ιδιοκτησίας μέλους της οικογένειας των βασικών μετόχων.

Να σημειωθεί ότι η τιμή της μετοχής έκλεισε χθες στο 0,389 ευρώ και η τρέχουσα χρηματιστηριακή της αξία υπολογίζεται πως διαμορφώνεται στα 3,244 εκατ. ευρώ.

 

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ: Γραπτό αίτημα στον υπουργό Υγείας και στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ έστειλε η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών, ζητώντας την πληρωμή προκαταβολής(!) -μια και όσα τους οφείλονται μάλλον θα πρέπει να τα ξεχάσουν...- των νοσηλίων Απριλίου 2014 έως και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Αιτία η ανάγκη να καλυφθούν οι μισθοδοσίες, οι οποίες δεν είναι και μικρές, δεδομένου ότι στις τρέχουσες θα πρέπει να προστεθεί και το επίδομα αδείας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ. Μετά το περυσινό «λουκέτο» που έβαλε η Τράπεζα της Ελλάδος στην ασφαλιστική E-Vima, η οικογένεια του βασικού της μετόχου (Λιάγκα) επανέρχεται στην αγορά, αυτήν τη φορά με τη μορφή εταιρείας Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών (ΕΠΥ).

Ειδικότερα, η οικογένεια Λιάγκα έχει αναλάβει την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της εταιρείας Evolution, που ως έδρα έχει το Γιβραλτάρ.

Το εγχείρημα είναι νέο, ωστόσο η οικογένεια είναι έμπειρη σε θέματα δικτύων και μάλιστα στις μέρες μας η προσέλκυση συνεργατών γίνεται πιο εύκολη υπόθεση λόγω της οικονομικής κρίσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v