Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 6 2014

Τα μπες – βγες στο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και η «καυτή» ατζέντα

Τα μπες – βγες στο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ και η «καυτή» ατζέντα

Σήμερα αναμένεται να συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο διορισμός του νέου προέδρου του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) Μανώλη Κονδύλη καθώς και του νέου διευθύνοντος συμβούλου Πασχάλη Μπουχώρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ με τη νέα σύνθεση αναμένεται να συνεδριάσει για πρώτη φορά την προσεχή Παρασκευή.

Οι πονοκέφαλοι για την κυβέρνηση δεν σταματούν εδώ, όμως, καθώς σύντομα θα κληθεί να αλλάξει ένα ακόμα μέλος του Δ.Σ., τον Γ. Κουτσουδάκη, ο οποίος έχει ζητήσει εδώ και πολύ καιρό την αντικατάστασή του. Τον Οκτώβριο του 2015 λήγει η θητεία του Άρη Καλλιπολίτη ο οποίος είχε τοποθετηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ την περίοδο όπου η ΔΗΜΑΡ στήριζε την κυβέρνηση. Στη θέση του, πάντως, παραμένει ο εντεταλμένος σύμβουλος του Ταμείου Ανδρέας Ταπραντζής.

Η ατζέντα της πρώτης συνεδρίασης του νέου διοικητικού συμβουλίου δεν είναι γνωστή. Θεωρείται σίγουρο πως θα συζητηθούν οι εκκρεμότητες του προγράμματος, με έμφαση στους εν εξελίξει διαγωνισμούς που πρέπει να ολοκληρωθούν τις προσεχείς εβδομάδες όπως της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για το Ιπποδρομιακό Στοίχημα και τα περιφερειακά αεροδρόμια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v