Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 28 2007

Κατσέλης- Αλλατίνη: Για μια χούφτα ψωμάκια... Νο2

Αγριεύει η κόντρα των δύο μέχρι πρότινος συνεταίρων, Αλλατίνη και Νίκου Κατσέλη, για τον έλεγχο της Υιοί Κατσέλη.

Μόλις πριν από μία εβδομάδα περίπου η Αλλατίνη απέκτησε από δύο ιδιώτες μετόχους της Υιοί Κατσέλη το 4,5% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ανεβάζοντας το ποσοστό της στο 38,982%.

Η πλευρά Ν. Κατσέλη απάντησε με ”ομοβροντία”. Προχθές το Δ.Σ. της Υιοί Κατσέλη γνωμοδότησε ότι η δημόσια προσφορά της Δημητριακά Β. Ελλάδος με τιμή τα 3,70 ευρώ είναι χαμηλή. Χθες οι Μύλοι Λούλη, μέτοχος της Υιοί Κατσέλη με ποσοστό οριακά υψηλότερο του 5%, που συμπαραστέκεται ως γνωστόν στον κ. Νίκο Κατσέλη, κατέθεσε αίτηση αναβολής της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Κατσέλης.

Η απάντηση στο γιατί η Λούλης θέλει να κερδίσει χρόνο ίσως κρύβεται στο πακέτο των 432.702 μετοχών της Υιοί Κατσέλη, που αντιστοιχούν στο 2,4% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, και μεταβιβάστηκε χθες στην τιμή των 3,72 ευρώ ανά μετοχή.

Αγοραστής σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο ίδιος ο κ. Ν. Κατσέλης. Αν ισχύει αυτή η πληροφορία, τότε μέχρι την πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης οι αγορές από πλευράς του μάλλον θα κλιμακωθούν. Οι δύο πλευρές παραμένουν κοντά σε επίπεδο ποσοστών, η απόσταση μεταξύ τους όμως… μακραίνει.

Μένει να δούμε αν η Υιοί Κατσέλη θα εξελιχθεί σε νέα περίπτωση Notos Com και οι σημερινοί αγοραστές θα αποδειχθούν πωλητές σε υψηλότερα επίπεδα ή αν θα επιβεβαιωθεί η μάλλον δυσοίωνη πρόβλεψη του Euro2day περί μεξικάνικης μονομαχίας για μια χούφτα... ψωμάκια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v