Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 6 2014

Σφηνάκια για ΕΛΒΕ, ΑΣΤΑΚ και Hilton

Σφηνάκια για ΕΛΒΕ, ΑΣΤΑΚ και Hilton

ΕΛΒΕ: Η ανακοίνωση της πώλησης της θυγατρικής Calin εκτίναξε αρχικά την τρέχουσα τιμή της μετοχής της ΕΛΒΕ Ενδυμάτων στο ΧΑ, ωστόσο στη συνέχεια ο τίτλος «γύρισε» ακόμη πιο κάτω και από εκεί που είχε ξεκινήσει.

Ειδικότερα χθες, το «χαρτί» έκλεισε στο 0,526 ευρώ, κάνοντας τις τελευταίες συνεδριάσεις νέο χαμηλό 12μήνου ενώ πριν λίγες μέρες είχε ξεπεράσει ακόμα και το 0,65 ευρώ. 

Ίσως να φταίει το γενικότερο κλίμα στο ΧΑ. Ίσως επίσης να μην άρεσε το γεγονός ότι πουλήθηκε το κερδοφόρο κομμάτι της ΕΛΒΕ.

Πάντως, στο ταμείο της εταιρείας υπάρχει μπόλικο χρήμα που μπορεί να επενδυθεί.

 

HILTON: «Τρίβουν τα χέρια τους» οι άνθρωποι της Alpha Bank καθώς την ώρα που έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από επενδυτές για την εξαγορά της θυγατρικής Ιονικής Ξενοδοχειακής (Hilton Αθηνών), η εισηγμένη επέστρεψε στο εννεάμηνο του 2014 σε προ φόρων κέρδη (+701 χιλ. έναντι αντίστοιχων περυσινών ζημιών -1,63 εκατ. ευρώ), εμφανίζοντας παράλληλα και θετικές ελεύθερες ταμειακές ροές 3 εκατ. ευρώ.

Στα 112,6 εκατ. τα ίδια κεφάλαια της ΙΟΝΑ...

 

ΑΣΤΑΚ: Στα 129,4 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα ίδια κεφάλαια της Alpha Αστικά Ακίνητα στις 30/9/2014, όταν η τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία της εισηγμένης διαμορφώθηκε χθες στα 80,5 εκατ. ευρώ (discount 38%).

Μόνο το καθαρό θετικό ταμείο της εταιρείας στις 30/9 έφτανα τα 55,4 εκατ. ευρώ, δηλαδή στο 69% της χρηματιστηριακής αξίας.

Για τα περί ΑΕΑΑΠ, γίνονται κινήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v