Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 16 2014

Οι διαπραγματεύσεις ΥΠΕΚΑ-Τρόικας και η γ.σ. της ΔΕΗ

Οι διαπραγματεύσεις ΥΠΕΚΑ-Τρόικας και η γ.σ. της ΔΕΗ

Με επίταση κυκλοφορούσε εχθές η πληροφορία ότι πάει για αναβολή η γενική συνέλευση μετόχων της ΔΕΗ που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Δεκεμβρίου.

Κύριο θέμα της ως γνωστόν είναι η λήψη απόφασης από τον μέτοχο, δηλαδή το Δημόσιο, για τη συνέχιση και το 2015 του εκπτωτικού προγράμματος της Επιχείρησης προς τους βιομηχανικούς καταναλωτές-πελάτες της.

Την πληροφορία δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν από τη ΔΕΗ, αν και θύμιζαν ότι η αντίστοιχη γενική συνέλευση με το ίδιο θέμα αναβλήθηκε και αυτή μία φορά.

Ωστόσο η επικείμενη γ.σ. διεξάγεται εν μέσω της αβεβαιότητας που προκαλεί η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ σε κρίσιμη φάση βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις ΥΠΕΚΑ-Τρόικας για τα ενεργειακά.

Μια ματιά στη χθεσινή επιστολή της ΕΒΙΚΕΝ προς τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς ίσως διαφωτίσει κάπως τα πράγματα.

Ο ΧΑΜ λέει κατ' αρχάς «Κυριακή κοντή γιορτή» και εκτιμά ότι όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσον τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης με την τρόικα για τις δημοπρασίες ηλεκτρικής ενέργειας κ.λπ. θα καταλήξουν σε αποτέλεσμα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v