Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 20 2015

Γιατί θα συνεχιστεί το «ξήλωμα» στην Intralot

Γιατί θα συνεχιστεί το «ξήλωμα» στην Intralot

Η αποπομπή δύο γενικών διευθυντών της Intralot δείχνει πως ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι αποφασισμένος να ξηλώσει ολόκληρο το αποκαλούμενο «σύστημα Αντωνόπουλου» στην εταιρία.

Χθες έγινε γνωστό πως αποχωρούν ο γενικός διευθυντής λειτουργίας (COO) Ιωάννης Παντολέων καθώς και ο γενικός διευθυντής προϊόντων και υπηρεσιών (και παλαιό στέλεχος του ομίλου Κόκκαλη από την εποχή της Intrasoft) Γιώργος Ζενζεφίλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των προσεχών εβδομάδων αναμένονται και νέες αποχωρήσεις ανωτάτων στελεχών της Intralot, ενώ ο νέος διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Κεραστάρης έχει ήδη «κουρέψει» και μεσαία στελέχη, με ισχυρή παρουσία στον όμιλο την περίοδο Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου.

Από τις αλλαγές προκύπτει πως αυξημένο ρόλο θα έχει προσωρινά(;) ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, ο οποίος είναι και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, το τέλος της εποχής Αντωνόπουλου θα σημαδευτεί από την απορρόφηση της Vermandia, της εταιρίας που διοικεί ο υιός του πρώην διευθύνοντος συμβούλου, Φίλιππος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v