Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 14 2015

Σφηνάκια για καταθέσεις, μεταγραφές και κέρδη από ακίνητα

Σφηνάκια για καταθέσεις, μεταγραφές και κέρδη από ακίνητα

ΕΚΡΟΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ: Διώχνει υποψήφιους πελάτες από Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες το τμήμα διαχείρισης ελληνικών κεφαλαίων που έχει συστήσει μεγάλη γερμανική τράπεζα.

Ο λόγος είναι απλός. Έχουν συγκεντρωθεί τόσες πολλές αιτήσεις από Έλληνες που απαιτείται πλέον χρόνος μια με δύο εβδομάδες προκειμένου να προωθηθεί ο φάκελος.

Άλλη μια απόδειξη ότι σε αυτή τη φάση της ελληνικής κρίσης αρκετοί από αυτούς που μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό επέλεξαν την ασφάλεια της Γερμανίας.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Αποχωρεί από την Εθνική Τράπεζα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κ. Απ. Καζάκος, ο οποίος κατέχει τη θέση του Βοηθού Γενικού Διευθυντή από τον Σεπτέμβριο του 2014.

Ο κ. Καζάκος φέρεται να έχει υποβάλει την παραίτησή του και να ετοιμάζεται να αναλάβει σημαντική θέση στο στρατηγικό σχεδιασμό της Eurobank.

Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο θα έχουμε μια μίνι καραμπόλα με μια τουλάχιστον αποχώρηση.

ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ: Κέρδη από την αρχή του έτους μέχρι τώρα καταγράφουν όσοι τοποθετήθηκαν σε ακίνητα του εξωτερικού, μέσω αμοιβαίων κεφαλαίων. Ενδεικτικά, από την αρχή του έτους έως και την 9η Φεβρουαρίου το Attica Real Estate Μετοχικό Εξωτερικού κατέγραψε κέρδη 11,16% και το Eurobank Real Estate 9,73%.

Συγκρίσεις για την πορεία των τιμών των ακινήτων στην Ελλάδα κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, καλό είναι να αποφεύγονται.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v