Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 12 2007

Διαφωνίες Βωβού με... Βωβό για τη Βωβός;

Σημαντική διαφωνία, όπως λένε οι πανταχού παρούσες κακές γλώσσες, έχει προκύψει μεταξύ του κ. Άρη Βωβού και του πατρός του -και ιδρυτή της φερώνυμης εταιρίας ανάπτυξης ακινήτων- κ. Μπάμπη Βωβού.

Ο πατήρ Βωβός φέρεται να αντιδρά σθεναρά στα σχέδια του υιού του για πώληση της εταιρίας που ο πρώτος δημιούργησε κυριολεκτικά από το μηδέν. Και παραμένει, για όσους το έχουν ξεχάσει, μόνος κάτοχος του 35% της εταιρίας.

Στο πλαίσιο αυτής της ενδοοικογενειακής διαφωνίας, όμως, φαίνεται ότι εντάσσεται και η ηχηρή διάψευση των πληροφοριών περί επαφών με τη Lehman Brothers, οι οποίες είναι εδώ και αρκετές εβδομάδες γνωστές στην αγορά.

Και τούτο καθώς την ίδια στιγμή που η πλευρά της Μπ. Βωβός διέψευδε, τραπεζικά στελέχη... επιβεβαίωναν τις εν λόγω συζητήσεις.

Ο ”Χαμαιλέων” είναι σε θέση να γνωρίζει ότι υπήρξαν δύο ραντεβού με τη Lehman Brothers, ενώ το τρίτο είχε καθοριστεί για τα τέλη Ιουνίου.

Η εταιρία πάλι, με επιστολή στο Χ.Α. υποστηρίζει ότι δεν βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με τον γνωστό επενδυτικό οίκο.

Κάποια ραντεβού, όμως, είναι σίγουρο ότι έγιναν...

Έστω κι αν δεν τελεσφόρησαν.

Υ.Γ.: Η στήλη δεν διεκδικεί την πιστοποίηση... φακιρικών ικανοτήτων, πιστεύει όμως ότι η πραγματοποίηση κάποιου deal στη Βωβός είναι απλώς θέμα χρόνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v