Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 7 2015

Σφηνάκια για Σακελλαρίου, Πειραιώς-HSW και ΕΤΕ

Σφηνάκια για Σακελλαρίου, Πειραιώς-HSW και ΕΤΕ

ΤΧΣ- ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ: Κανένα νομικό θέμα δεν εγείρεται για τη λειτουργία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, εξαιτίας της παραπομπής της διευθύνουσας συμβούλου κας. Αν Σακελλαρίου για την υπόθεση του Τ.Τ.

Η κα Σακελαρίου όπως και το σύνολο των στελεχών του τότε Τ.Τ. παραπέμπεται για απιστία εξαιτίας της αναχρηματοδότησης δανείων σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Με βάση τον ιδρυτικό νόμο και το καταστατικό του Ταμείου, αναφέρουν κύκλοι προσκείμενοι σε αυτό, δεν προκύπτει θέμα εξαιτίας της παραπομπής. Οι διαδικασίες κινούνται μόνον εφόσον υπάρξει καταδικαστικό βούλευμα.

Ίδωμεν...

 

HSW-ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Σε πλειστηριασμό βγήκε χθες το 16% των κοινών μετοχών της Hellenic Sea Ways κυριότητας Sea Star.

Τις μετοχές αγόρασε σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η Τράπεζα Πειραιώς έναντι τιμήματος 25 εκατ. ευρώ που ήταν και η τιμή πρώτης προσφοράς.

Το τίμημα αποτιμά το σύνολο της Hellenic Sea Ways στα 156 εκατ. ευρώ.

Προφανώς τα EBITDA του 2014 και οι προοπτικές της φετινής χρονιάς θα το δικαιολογούν...

 

ETE: Σε αναζήτηση στελέχους που θα αναλάβει την ευθύνη της υπερδιεύθυνσης προβληματικών assets (task force) βρίσκεται η Εθνική

Η επιλογή έχει ανατεθεί σε ειδικό γραφείο ευρέσεως και οι αλλαγές θα κλειδώσουν μετά τα μέσα του μήνα αφού αλλάξουν και οι δύο από τους τρεις αναπληρωτές διευθύνοντες σύμβουλοι, όπως έχει γράψει η στήλη

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v